Γιατράς: «Πλασματική η διαφορά των δώδεκα πόντων»

Ο προπονητής του Προμηθέα θα ζητήσει από τους παίκτες του να «καθαρίσουν» την σκέψη τους, ενόψει του πρώτου αγώνα των play off

Ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του Προμηθέα και την απόπειρα ανατροπής του σκορ, στον 46ο τελικό Κυπέλλου, απέναντι στον Παναθηναϊκό, ήταν ο προπονητής της πατρινής ομάδας, Μάκης Γιατράς και χαρακτήρισε πλασματική την διαφορά πόντων στο αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό που δίκαια κατέκτησε το Κύπελλο. Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Η ποιότητα του Παναθηναϊκού, τα ύψη, κάποια λάθη δικά μας έκριναν το ματς. Ένα τρίποντο, ένα δίποντο, ένα επιθετικό ριμπάουντ, έκριναν το παιχνίδι. Είμαι περήφανος για την ομάδα μου, κάναμε κατάθεση ψυχής και η διαφορά των δώδεκα πόντων ήταν πλασματική. Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί ήρθαμε να κερδίσουμε. Κι ανάποδα να ήταν τα μπάτζετ, ο Παναθηναϊκός θα ήταν πάλι φαβορί. Η χρονιά είναι πολύ περίεργη κι αυτά που πάθαμε φέτος αν τα αναλύσουμε θα θέλουμε ώρες. Ο Παναθηναϊκός είχε καλό ρυθμό από τα παιχνίδια που έπαιξε μέσα στην εβδομάδα. Πάντως η ομάδα μου κοίταξε τον αντίπαλο στα μάτια και είμαι περήφανος για την προσπάθεια που έκαναν τα παιδιά. Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τα playoffs και πρέπει να καθαρίσουμε το μυαλό μας. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό για τη φιλοξενία, που ήταν άψογη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.