Μανωλόπουλος: «Καταπληκτικός κόσμος, χύθηκε αίμα στις προπονήσεις» (vid)

Ο προπονητής της Εθνικής, Σωτήρης Μανωλόπουλος, ευχαρίστησε κόσμο και παίκτες μετά τη νίκη επί της Σερβίας, μιλώντας στην κάμερα του Novasports.

Aναλυτικά:

«Να ξεκινήσω από τον κόσμο που ήταν καταπληκτικός για μία ακόμα φορά, το ζήσαμε και πέρσι στα Λιόσια το έχουμε ζήσει και στην Κρήτη. Θεωρώ ότι ξεκινώντας από τα περσινά παράθυρα και το καλοκαίρι με το Eurobasket, ο κόσμος έχει ξαναγυρίσει στο μπάσκετ και αυτό μας κάνει πάρα πολύ χαρούμενους. Ευχαριστούμε πάρα πολύ τους φιλάθλους για τη σημερινή τους βοήθεια. Από εκεί και πέρα θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ μεγάλη νίκη, όμως αυτή η νίκη ήρθε γιατί την πιστέχαμε πριν ξεκινήσει το παιχνίδι αλλά και στη διάρκειά του, δεν τα παρατήσαμε ποτέ, παίξαμε 40 λεπτά με ένταση στο 100%. Είναι πιο σημαντικό να έχεις παιδιά που θυσιάζονται και βγάζουν ενέργεια για την ομάδα, από τους κανόνες που βάλαμε σε 4 μέρες που δουλέψαμε. Δεν μπορείς να τα κάνεις όλα τέλεια, αλλά το πάθος και η ενέργεια που έβγαλαν αυτά τα παιδιά, είναι καταπληκτική. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, νομίζω ότι μας έκαναν όλους περήφανους».

Για τα νέα παιδιά του ελληνικού μπάσκετ: «Μην παίρνουμε αέρα, θα πω κάτι για τα νέα παιδιά και τους τους το είπα την πρώτη μέρα που μαζευτήκαμε τη Δευτέρα. Ναι μεν πρέπει να βοηθήσουμε και να στηρίξουμε τα νέα παιδιά, αλλά πρέπει να κερδίσουν το χρόνο τους στο παρκέ μόνοι τους, όχι να τους γεμίζουμε με ψέματα και να τους δίνουμε χρόνο χωρίς να το αξίζουν, αλλά να μάθουν να κερδίζουν το χρόνο μόνοι τους. Αυτό που έγινε στις 4 προπονήσεις που κάναμε και υπάρχουν μάρτυρες, μπορώ να σας πω ότι χύθηκε αίμα και γι’ αυτό είμαι υπερήφανος γι’ αυτά τα παιδιά, τα έδωσαν όλα και αυτό που κέρδισαν αυτές τις 4 μέρες στην προπόνηση το έδειξαν στο παρκέ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.