Παγκόσμιο 2023: H Εθνική θα παίξει με την Σερβία στο κλειστό των Άνω Λιοσίων

Για δεύτερη φορά στην προκριματική φάση, μετά το νικηφόρο παιχνίδι με την Τουρκία, τον Φεβρουάριο του 2022, η Εθνική θα χρησιμοποιήσει την ίδια έδρα.

Στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, την έδρα της ΑΕΚ, θα δώσει τον τελευταίο, εντός έδρας αγώνα της για τα προκριματικά του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023 και ενώ έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην τελική φάση, η Εθνική Ανδρών, με αντίπαλο την Σερβία (24/2, 19.00, NOVASPORTS).

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Εθνικής ομάδας, Νίκος Ζήσης σε συνέντευξη του στο διαδικτυακό κανάλι της ΚΑΕ ΑΕΚ, με την ευκαιρία της τιμής που θα του γίνει για την προσφορά του στην “Ένωση”, πριν από τον αγώνα με το Περιστέρι για την 14η αγωνιστική της Basket League, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Παρόλο που δεν πρόλαβα να αγωνιστώ στο νέο σπίτι της ΑΕΚ, είμαι πολύ χαρούμενος που η Εθνική έχει αγωνιστεί στο γήπεδο και μάλιστα να έχουμε κατακτήσει μία πολλή σημαντική νίκη στον δρόμο για την πρόκριση στο παγκόσμιο Κύπελλο κόντρα στην Τουρκία. Και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα θα παίξουμε κόντρα σε μία παγκόσμια δύναμη, την Σερβία. Φαίνεται ότι η Εθνική ομάδα χρησιμοποιεί ένα σπουδαίο γήπεδο για να παίξει σπουδαίους αγώνες”.

Η Σερβία, όπως και η Ελλάδα έχει προκριθεί στην τελική φάση του ΜUNDOBASKET 2023.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.