«Καρφιά» Αταμάν για την διαιτησία, ειρωνεία για τον Πέσιτς

Ο Τούρκος προπονητής διαμαρτυρήθηκε για φάουλ που έγινε στον Σιπαχί και δεν καταλογίσθηκε.

Η Τουρκία ηττήθηκε με 77-76 στο Βελιγράδι από τη Σερβία και έμεινε εκτός διεκδίκησης της πρόκρισης της στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Ο Εργκίν Αταμάν στις δηλώσεις του έβαλε κατά της διαιτησίας αλλά και του Σβέτισλαβ Πέσιτς για τον οποίο είχε παράπονα συμπεριφοράς, παρά την μακρόχρονη γνωριμία τους και το δικαιολόγησε με ειρωνική έννοια, επειδή είχε άγχος, λόγω της αποτυχίας της Σερβίας στο ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ 2022 και τον αποκλεισμό της στη φάση των “16” από την Ιταλία.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Εθνικής Τουρκίας:

«Ήταν μια καλή εμφάνιση από εμάς, παίξαμε καλή άμυνα αλλά κάναμε κάποια εύκολα λάθη και δεχτήκαμε εύκολους πόντους, Από την άλλη η Σερβία, έπαιξε πολύ δυνατά και μου φαίνεται απίστευτο να εκτελέσαμε μόνο 17 βολές και οι ίδιοι να εκτέλεσαν 24. Χάσαμε για έναν πόντο αλλά είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Ωστόσο, ξαναλέω πως πρέπει οι διαιτητές να είναι καλύτεροι, το φάουλ στον Κέναν Σιπάχι ήταν ξεκάθαρο και δεν το σφύριξαν.

Όσο για το συμβάν με τον Πέσιτς, είναι ανεπίτρεπτο δύο προπονητές να έχουν τέτοιου είδους διάλογο. Διαμαρτυρήθηκα στους διαιτητές για ένα αντιαθλητικό φάουλ, εν τω μεταξύ ο Πέσιτς παραπονιόταν στους διαιτητές για την συμπεριφορά μου. Αυτό δεν είναι δίκαιο. Εγώ μιλούσα στους διαιτητές και όχι στον ίδιο, έχω απογοητευτεί γιατί τον ξέρω πολλά χρόνια και είμαστε καλοί φίλοι. Επίσης, όλο αυτό μπορεί να ευθύνεται στο ότι δεν κατάφερε στο Eurobasket να οδηγήσει την Σερβία στα μετάλλια».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.