Oυκρανία-Ισλανδία 79-72: Νίκησαν οι Ουκρανοί χάρηκαν οι Γεωργιανοί (hls)

Η Ουκρανία με εντυπωσιακό τελευταίο 10λεπτο επιβλήθηκε 79-72 της Ισλανδίας διεκδικώντας τις λιγοστές ελπίδες πρόκρισης στο Mundobasket και παράλληλα κάνοντας το χατήρι των Γεωργιανών, που δίνουν τη δική τους μάχη με τους Ισλανδούς.

Σε σχεδόν άδειο γήπεδο στην Ρίγα της Λετονίας έγινε η αναμέτρηση με την Ουκρανία να θέλει μόνο νίκες από δω και πέρα και συνδυασμο αποτελεσμάτων για να ελπίζει σε πρόκριση. Νωθρό ήταν το ξεκίνημα και των δύο, με τους Ισλανδούς να κλείνουν την περίοδο μπροστά 18-14.

Οι Ουκρανοί άρχισαν να βρίσκουν ρυθμό και παρά το γεγονός πως βρέθηκαν στο -7, 16-23 γρήγορα επέστρεψαν στο ματς και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι 35-33. Στην τρίτη περίοδο εναλάσσονταν στο προβάδισμα και μπήκαν στην τελική ευθεία με τους Ισλανδούς στο +2, 51-53.

Το τελευταίο δεκάλεπτο όμως ήταν παράσταση για ένα ρόλο, με τον Κρούτους που ήρθε από τον πάγκο και τον Λίποβι να βρίσκουν λύσεις έξω από τα 6,75 και να δίνουν στην ομάδα τους το ροζ φύλλο. Καταπληκτικός, αλλά απελπιστικά μόνος ήταν ο Χλίνασον που παρά τους 24 πόντους και τα 13 ριμπάουντ δεν κατάφερε να δλωσει στην ομάδα του τη νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.