Eπιστροφή Κεζμούρα στην Λιθουανία και εφαρμογή ελληνικού…μοντέλου

O πρώην προπονητής του Ολυμπιακού θα αντικαταστήσει στην διαδικασία των "παραθύρων" του Παγκοσμίου τον Μακσβιτς, λόγω της παρουσίας του στην Ζαλγκίρις και στην Euroleague.

Ο Κεστούτις Κεμζούρα επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Λιθουανίας, έπειτα από μια 10ετία και θα την καθοδηγήσει στα «παράθυρα» των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου.

Ο Κεζμούρα θα αντικαταστήσει τον Κάζις Μακσβίτις, ο οποίος έχει αναλάβει τον πάγκο της Ζαλγκίρις και δεν θα έχει τον απαραίτητο χρόνο να είναι παράλληλα και στην Εθνική Λιθουανίας. Ο Κεζμούρα αναλαμβάνει να διεκδικήσει και να εξασφαλίσει την πρόκριση συμμετοχής των Λιθουανών στην τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023, όπως συμβαίνει με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο και τον Δημήτρη Ιτούδη στην Εθνική ομάδα για τα προκριματικά του ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού που είχε διατελέσει συνεργάτης του Εθνικής Λιθουανίας έπειτα από 10 χρόνια, ενώ όλοι οι συνεργάτες του, θα είναι οι ίδιοι που είχε και ο Μακσβιτς στο πρόσφατο Eurobasket 2022.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.