Αταμάν: «Οι διαιτητές δεν σεβάστηκαν την Τουρκία»

O προπονητής της Εθνικής Τουρκίας συνέχισε μετά το τουρνουά «Ακρόπολις» και την αποβολή του με δυο τεχνικές ποινές στο παιχνίδι με την Ελλάδα, να δημιουργεί...κλίμα ενόψει του ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ.

Ως ασέβεια προς την Εθνική Τουρκίας, χαρακτήρισε ο τεχνικός της, Εργκίν Αταμάν, τις αποφάσεις των διαιτητών, στο παιχνίδι με την Σερβία, στην Κωνσταντινούπολη για την αγωνιστική του δεύτερου γύρου των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023 και εστίασε την διαμαρτυρία του, όταν το σκορ ήταν ισόπαλο (72-72), καθώς οι γηπεδούχοι δέχτηκαν σερί 0-7 από τους φιλοξενούμενους.

Η Τουρκία ηττήθηκε από την Σερβία με 72-79 και υποχώρησε στο 2-4, ενώ Σέρβοι ισοφάρισαν το αρνητικό ρεκόρ του πρώτου γύρου των προκριματικών από το 1-3 σε 3-3 με τις δυο συνεχόμενες νίκες τους κόντρα στην Ελλάδα και την Τουρκία.

«Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, ειδικά όταν ισοφαρίσαμε, αλλά τότε μπήκαν στην εξίσωση οι αποφάσεις των διαιτητών. Ήταν ασέβεια προς την τουρκική ομάδα μπροστά σε 16.000 θεατές. Κάναμε και εμείς σοβαρά λάθη, αλλά ελπίζω η Επιτροπή Διαιτητών της FIBA να εξετάσει λεπτομερώς τα όσα έγιναν στην τελευταία περίοδο. Ο σερβικός πάγκος συνεχώς διαμαρτυρόταν, την ώρα που σε εμάς είχε δοθεί μία αστεία τεχνική ποινή στο πρώτο μέρος» ανέφερε ο Τούρκος τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.