Τουρκία – Σερβία 72-79: Άντεξαν στην… καταιγίδα (hls)

Οι Σέρβοι μπήκαν για να διαλύσουν την Τουρκία στο σπίτι της και στο πρώτο ημίχρονο βρέθηκαν να προηγούνται με διαφορά 21 πόντων, η συνέχεια όμως ήταν θρίλερ.

Σε ένα παιχνίδι με πολύ μεγάλη σημασία και για τους δύο, αφού ο χαμένος μένει με το ένα πόδι εκτός παγκοσμίου πρωταθλήματος, οι Σέρβοι αν και έχασαν τη γη κάτω από τα πόδια τους στο δεύτερο ημίχρονο, τελικά πήραν τη νίκη με 72-79, κυρίως χάρη στο γεγονός ότι οι ίδιοι οι Τούρκοι δεν πίστεψαν στη νίκη τους.

Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν μια ραψωδία για τους φιλοξενούμενους, που μπήκαν στο ματς και κατατρόπωσαν τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν. Προηγήθηκαν στο πρώτο δεκάλεπτο με κυρίαρχο τον Γιόκιτς 11-26, ενώ στην δεύτερη περίοδο αύξησαν αυτή την διαφορά και πήγαν στα αποδυτήρια με σκορ 28-47.

Λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου μέρους, ωστόσο, οι Τούρκοι θυμήθηκαν πως έχουν παιχνίδι κι άρχισαν σιγά – σιγά να επιστρέφουν. Ο Οσμάν, ο Κορκμάζ κι ο Σενγκούν (οι τρεις ΝΒΑερ) έδιναν λύσεις επιθετικά την ίδια στιγμή που η άμυνα του Αταμάν άρχισε να δουλεύει πλέον σωστά. Μέχρι το 30 η διαφορά έπεσε στους δέκα, ενώ το παιχνίδι ξεκίνησε από την αρχή όταν ο Οσμάν με καλάθι και φάουλ ισοφάρισε σε 71-71.

Από αυτό το σημείο κι έπειτα ο Οσμάν έκανε δύο ανόητα επιθετικά φάουλ στον προσωπικό του αντίπαλο προσπαθώντας να ξεμερκαριστεί, οι Σέρβοι άδραξαν την ευκαιρία και τελικά δραπέτευσαν με τη νίκη, από το Σινάν Ερντέμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.