Γκέργκια: «Ο Γιάννης έχει ανεβάσει σε άλλο επίπεδο την Εθνική Ελλάδας, αλλά δεν είναι μόνο αυτός…» (vid)

O προπονητής του Βελγίου χαρακτήρισε φανταστικό παίκτη τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που πλαισώνεται στην Εθνική Ελλάδας από συμπαίκτες που έχουν πλούσιες εμπειρίες από την Ευρωλίγκα.

Oμάδα-φαινόμενο χαρακτήρισε την Εθνική Ελλάδας, ο Κροάτης προπονητής του Βελγίου, Ντάριο Γκέργκια, ενόψει του σημερινού αγώνα των δυο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων (28/8, 20.00, NOVAPRIME), για το πρώτο “παράθυρο” του 2ου γύρου των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023.

Οι αποκλειστικές δηλώσεις του τεχνικού του Βελγίου στην κάμερα της NOVA:

«Είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ, παίζουμε με μια σπουδαία ομάδα. Είδα τα φιλικά παιχνίδια που έδωσε και θεωρώ ειλικρινά ότι η Ελλάδα είναι ένα από τα φαβορί στο ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ. Είναι πλήρης ομάδα, έχει καλούς παίκτες και έναν σπουδαίο προπονητή, τον Δημήτρη που γνωριζόμαστε από το παρελθόν.

Ο Γιάννης είναι φανταστικός. Τον είδα στο παιχνίδι της Ελλάδας με την Σερβία και έχει ανέβασει την ελληνική ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο. Δεν είναι, όμως, μόνο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στην Εθνική Ελλάδας, αλλά υπάρχει ο Καλάθης και άλλοι παίκτες, ο Σλούκας που μπορεί να μην παίξει, ενώ οι περισσότεροι Έλληνες διεθνείς έχουν μεγάλη πορεία στην Ευρωλίγκα και είναι έμπειροι. Συνεπώς, γνωρίζουν να παίζουν τέτοια παιχνίδια και πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε ως ομάδα.

Πάντα είναι ωραίο να παίζεις μπροστά σε πολλούς φιλάθλους. Αυτό δείχνει την αγάπη του κόσμου για το μπάσκετ. Το Βέλγιο έχει παίξει σε αντίπαλες έδρες με πολύ κόσμο, αλλά πάντα είναι διαφορετικό και δύσκολο να μην επηρεαστείς από την ατμόσφαιρα του αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.