Λαρεντζάκης: «Οι απουσίες των συμπαικτών μας συσπειρώνουν την Εθνική ομάδα» (vid)

Ο διεθνής γκάρντ του Ολυμπιακού τόνισε ότι το σημερινό παιχνίδι Ελλάδας-Βελγίου, θα κριθεί από την αυτοσυγκέντρωση και την προσοχή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Στην συπείρωση των ετοιμοπόλεμων παικτών της Εθνικής ομάδας, λόγω των τεσσάρων απόντων (Σλούκας, Παπαπέτρου, Κώστας Αντετοκούνμπο και Παπαγιάννης), ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο (28/8, 20.00, NOVA) για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, αναφέρθηκε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μιλώντας στην κάμερα της ΝΟVA.

Oι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:

«Εννοείται ότι οι απουσίες συμπαικτών μας, συσπειρώνουν την ομάδα. Οι απουσίες δεν βοηθούν καμία ομάδα και σε όσους είναι τραυματίες, τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και να επιστρέψουν στην Εθνική, γιατί είναι βασικοί και απαραίτητοι παίκτες. Παίζουμε με το Βέλγιο και όσοι είναι στην Εθνική, έχουμε μοναδικό στόχο την νίκη, μαζί με την βοήθεια του κόσμου μας».

Είναι πολύ ωραίο συναίσθημα να παίζεις στην χώρα σου και να έχεις τόσο μεγάλη παρουσία θεατών. Είμαστε πολύ περήφανοι που παίζουμε στην Εθνική και για το ενδιαφέρον και την αγάπη των Ελλήνων φιλάθλων. Πρόκειται για μια μεγάλη νίκη της Εθνικής ομάδας, να προσελκύσει τόσο κόσμο στα εντός έδρας παιχνίδια της.

Αν είμαστε καλά, συγκεντρωμένοι και με τις οδηγίες του προπονητή μας, δεν θα έχουμε προβλήματα. Το Βέλγιο είναι επικίνδυνος αντίπαλος, το δείχνει το γεγονός ότι έχουν το ίδιο ρεκόρ νικών-ηττών με εμάς και χρειάζεται δεδομένη προσοχή και σοβαρότητα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.