Ιτούδης: “Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, δε γνωρίζω την κατάσταση των Σλούκα-Αντετοκούνμπο” (vid)

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στους "Playmakers" για την ήττα της Ελλάδας από τη Σερβία, τους τραυματισμούς των Σλούκα - Αντετοκούνμπο, αλλά και το ερχόμενο παιχνίδι με το Βέλγιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Συγχαρητήρια για τη μάχη. Καταφέραμε να ισοφαρίσουμε το παιχνίδι, αλλά και να επιστρέψουμε στο ματς δύο φορές. Είναι μια βραδιά που πρέπει να συζητήσουμε για τους τραυματισμούς του Σλούκα, του Κώστα Αντετοκούνμπο και Βασίλιε Μίτσιτς. Δε γνωρίζω την κατάσταση των παικτών μου πρέπει να τους δει ο γιατρός”.

Για την εικόνα της Εθνικής: “Είχαμε τις ευκαιρίες μας. Κρατάμε τη μάχη, αλλά και τους τραυματισμούς είναι σα να έχει πέσει επιδημία”.

Για τους Γιόκιτς και Γιάραμαζ: “Ο Γιάραμαζ είναι παίκτης που μπορεί να σκοράρει έχει παιχνίδια στα πόδια του με την Μπάγερν. Δεχθήκαμε καλάθια στο τέλος των δεκάλεπτων και από τον Γιόκιτς”.

Για τις απουσίες: “Το πλάνο μας θα ήταν διαφορετικό αν ήταν εδώ ο Παπαγιάννης, αλλά πρέπει να προσαρμοστούμε με τις αλλαγές”.

Για την εικόνα των παικτών μου: “Είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια των παικτών είναι ένας αγώνας σπριντ με τόσα παιχνίδια. Η αναμέτρηση με το Βέλγιο είναι κρίσιμη όχι γιατί χάσαμε από τη Σερβία. Είμαι καινούργιος εδώ και προσπαθώ να μαθαίνω από όλους τους συναδέλφους μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.