Ιτούδης: “Ένιωσα συγκίνηση, χρωστάω ένα δείπνο στους παίκτες μου” (vid)

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε στους "Playmakers" για το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα, τη συγκίνηση στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου, αλλά και το δείπνο που χρωστάει στους μπασκεμπολίστες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τον Εθνικό ύμνο:Ένιωσα συγκίνηση και μεγάλη περηφάνια. Ελπίζω η κάμερα να μην το έδειξε προσπάθησα να το κρατήσω”.

Για το παιχνίδι και την ένταξη στην ομάδα: “Η ρουτίνα είναι ίδια εντάχθηκα εύκολα στην ομάδα. Όταν ήρθα εδώ ένιωσα όντως σαν ρούκι. Υπάρχει όντως εμπειρία 30 χρόνων αλλά όλα πήγαν καλά. Στην αρχή είχαμε χαζό ξεκίνημα κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση. Κλείσαμε καλά το πρώτο δεκάλεπτο και το ημίχρονο με το +1. Έκαναν καλή εμφάνιση ο Κασελάκης, ο Παπαπέτρου και ο Γκίκας. Στο τρίτο δεκάλεπτο ήρθε ο Ντόρσεϊ για να ξεχωρίσει. Άνοιξα το ροτέσιον και αυτό μάλλον είναι λάθος δεδομένου των συνθηκών. Ο καθένας έδωσε τον καλύτερο του εαυτό. Οι Άγγλοι είχαν πολλές απουσίες, είναι καλή ομάδα. Δεν υπάρχει δεδομένο τίποτα στο μπάσκετ. Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός, η περιφέρεια της Λάρισας, στο ξενοδοχείο όλοι τους. Ο Παπαπέτρου και ο Ντόρσεϊ κράτησαν το παιχνίδι εκεί που έπρεπε. Πετύχαμε κάποιους συνδυασμούς που θέλαμε να κάνουμε”.

Για τον κόσμο στο γήπεδο και το τρίποντο του Γκίκα: “Σε όλα τα ομαδικά αθλήματα πρέπει να βρει συνεργασία. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ήταν εδώ. Υπάρχουν άλλες δύο διοργανώσεις στη Λάρισα και ο κόσμος ήταν εδώ. Μας στήριξαν”.

Για το δείπνο που χρωστάει στους παίκτες: “Είπαμε όποιος πάρει ένα επιθετικό εγώ κερνάω δείπνο. Στο τέλος του αγώνα ήρθε ο Καλαϊτζάκης και μου είπε εγώ το πήρα. Χρωστάω ένα δείπνο πρέπει να βρούμε μια ημερομηνία”.

Για τα επόμενα παιχνίδια και το EuroBasket: “Με τη βοήθεια του Θεού. Του Γιάννη και του Θανάση, αλλά και του Κώστα θα πρέπει να αλλάξουμε τους συνδυασμούς. Έχουμε το πρόβλημα με τις συμβάσεις του NBA και τη FIBA αλλά θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορώ. Θα έχουμε λίγο χώρο να το καταφέρουμε. Έχουμε λίγα φιλικά με την Ισπανία, το Ακρόπολις για να προετοιμαστούμε, αλλά θα τα χρησιμοποιήσουμε όσο καλύτερα μπορούμε”.

Για τους παίκτες που είναι σημαίες στις ομάδες τους: “Είναι ουσιαστικό και οι παίκτες πρέπει να σεβαστούν τη λειτουργία της ομάδας. Πρέπει να καταλάβουν τους χώρους τους αλλά να είναι και aggresive την ίδια ώρα. Θα είναι δύσκολο όταν έχεις στο ρόστερ Γιάννη, Παπαπέτρου, Παπαγιάννη, Σλούκα. Εμείς θα δίνουμε το καλύτερο μας εαυτό. Θα προσπαθήσουμε να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για το μπάσκετ και τον κόσμο της ομάδας”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.