Εθνική: Στην προεπιλογή για Μ. Βρετανία ο Ντόρσεϊ

Με τον γκαρντ του Ολυμπιακού η λίστα!

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Δημήτρη Ιτούδη για την 24άδα που δηλώθηκε στη FIBA για τον αγώνα της Εθνικής ομάδας με τη Μεγάλη Βρετανία (30/6, 20.00) στη Λάρισα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023.

Ο νέος ομοσπονδιακός προπονητής της Γαλανόλευκης αποφάσισε να έχει στη λίστα του και Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος απείχε από τις προηγούμενες υποχρεώσεις.

Σε αυτή βρίσκονται οι παίκτες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, ο Νικ Καλάθης της Μπαρτσελόνα, αλλά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο της Βιλερμπάν. Εκτός όμως έμειναν οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο, που όμως αναμένεται να είναι διαθέσιμοι για το Ευρωμπάσκετ.

Η προετοιμασία της Εθνικής Ομάδας θα αρχίσει την ερχόμενη Παρασκευή (24/6) από το γήπεδο του Περιστερίου, όπου και θα γίνουν προπονήσεις μέχρι και την Κυριακή (26/6). Το πρωί της Δευτέρας (27/6) η αποστολή που θα έχει επιλεγεί θα αναχωρήσει για τη Λάρισα όπου και θα συνεχιστεί η προετοιμασία.

Οι 24 παίκτες της λίστας είναι οι: Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Βασίλης Καββαδάς, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Νίκος Γκίκας, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Βασίλης Μουράτος, Λευτέρης Μποχωρίδης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Δημήτρης Μωραΐτης, Δημήτρης Κακλαμανάκης, Νίκος Χουγκάζ, Κωστής Γόντικας, Γιάννη Κουζέλογλου, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Γιώργος Καλαϊτζάκης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.