Μανωλόπουλος: “Ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έδειξαν ότι η Εθνική είναι πάνω από όλα”

Η κίνηση των δύο "αιωνίων" να παραχωρίσουν τους μπασκεμπολίστες τους, για τα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με την Τουρκία αποδεικνύει πόσο σημανικό είναι το ομοσπονδιακό συγκρότημα δήλωσε ο Σωτήρης Μανωλόπουλος.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αναφέρθηκε στα παιχνίδια της Εθνικής ομάδας με την Τουρκία, αλλά και τη στάση του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού με την παραχώρηση των παικτών παρά τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό της “Εθνικής αγαπημένης” η ποιότητα των παικτών ανέβασε τα επίπεδα στην ομάδα στα δύο παιχνίδια των “παραθύρων”.

“Όσον αφορά τα ματς με την Τουρκία, αποτελεί τεράστια επιτυχία της διοίκησης που είχαμε παίκτες από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό. Οι δυο ομάδες έδειξαν έμπρακτα πως η Εθνική είναι πάνω απ’ όλα. Μας έδωσαν πρωτοκλασάτους παίκτες, με πολύ υψηλό μπασκετικό IQ και ποιοτικούς χαρακτήρες. Όλα τα παιδιά που ήλθαν στα δυο “παράθυρα” έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και τους ευχαριστώ. Όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατό. Έβαλαν την Εθνική πάνω από τους εαυτούς τους. Η Εθνική κατέθεσε ψυχή στο παρκέ για να πάρει τα αποτελέσματα και η διοίκηση της ΕΟΚ θα καταβάλει οποιαδήποτε προσπάθεια για να έχουμε τους καλύτερους Έλληνες παίκτες το καλοκαίρι”, δήλωσε αρχικά στην εκπομπή “Τζάμπολ” και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Πλέον η Εθνική βρίσκεται σε καλή βαθμολογική κατάσταση έπειτα από τον αγώνα με τη Λευκορωσία και τις δυο νίκες με την Τουρκία στο τελευταίο “παράθυρο”. Μπορούμε να έχουμε βλέψεις για καλή πορεία στα προκριματικά και πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο”.

Στο τέλος συμπλήρωσε: “Τον περασμένο Νοέμβριο είχαμε να κάνουμε με νέα δεδομένα, κυρίως στο διοικητικό κομμάτι. Σε κάθε περίπτωση, όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο. Είχαμε ένα άσχημο αποτέλεσμα με τη Μεγάλη Βρετανία. Δεν ήταν εύκολο ματς. Κάποιοι βασικοί παίκτες των Βρετανών παίζουν σαν ξένοι με υψηλά συμβόλαια σε άλλες χώρες. Προσωπικά, είχα κορωνοϊό εκείνη την περίοδο και δεν ήμουν σε κανένα στάδιο προετοιμασίας. Στο ματς με τη Λευκορωσία ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο όμως τα καταφέραμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.