«Novasports Exclusive»: Σπέσιαλ αφιέρωμα για τον Ιμπραήμ Κουτλουάι!

Μην το χάσετε την Τετάρτη 23/2 (21:00) και την Πέμπτη 24/2 (19:30) με τον «Ίμπο» να μιλάει στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου εν όψει και των αγώνων Ελλάδας – Τουρκίας (25/2 & 28/2) για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2023 της FIBA.

Ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, είναι ο εκλεκτός φιλοξενούμενος του νέου επεισοδίου της σειράς «Novasports Exclusive»! Ενόψει των κρίσιμων αγώνων με την Τουρκία για το δεύτερο «παράθυρο» των προκριματικών αγώνων της FIBA για την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντομπάσκετ 2023 που θα μεταδοθούν από το Novasports, η κορυφαία μπασκετική δημοσιογραφική ομάδα, ετοίμασε μια ειδική εκπομπή «NovasportsExclusive» με καλεσμένο τον Ιμπραήμ Κουτλουάι.

Το νέο επεισόδιο της σειράς  θα προβληθεί την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου στις 21:00 και την Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου στις 19:30 από το Novasports Prime. Ο παλαίμαχος διεθνής Τούρκος μπασκετμπολίστας μίλησε στον Γρηγόρη Παπαβασιλείου για τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ και τη μεγάλη καριέρα μετά στον Παναθηναϊκό αναλύοντας διάφορες φάσεις της επαγγελματικής και προσωπικής του πορείας, ενώ αναφέρεται και στη σύγκρουση Ελλάδας – Τουρκίας με φόντο την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το «Novasports Exclusive» θα βάλει τους φίλους του μπάσκετ στο ρυθμό των προκριματικών αγώνων του Μουντομπάσκετ 2023 με τα παιχνίδια της 3ης και 4ης αγωνιστικής (24-28/2) στο πλαίσιο του 2ου παράθυρου της FIBA. Η Εθνική μας ομάδα με ενισχυμένο ρόστερ, θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου την Τουρκία στο Ολυμπιακό Γυμναστήριο των Άνω Λιοσίων (18:00) και τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου θα ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη όπου θα φιλοξενηθεί από τους Τούρκους στο «Σινάν Ερντέμ» (19:00). Οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν από το Novasports και θα είναι πλαισιωμένες από την εκπομπή “Playmakers”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.