Λούντζης: «Ξέρουμε τι θα περιμένει κάθε παίκτης από τον διπλανό του» (vid)

Ο διεθνής πλει μέικερ του Ολυμπιακού δηλώνει βέβαιος για την αμυντική ενέργεια που θα έχει η Εθνική στην αναμέτρηση με τους Άγγλους.

Ο Μιχάλης Λούντζης δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει την Εθνική ομάδα στον σημερινό αγώνα με την Μ. Βρετανία (20.30 , NOVA), στο Νιουκάστλ και περιμένει ανταγωνιστικότητα από τους γηπεδούχους στην πρεμιέρα των προκριματικών του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023.

Ο διεθνής πλει μέικερ του Ολυμπιακού υπογράμμισε ότι η ενέργεια στην άμυνα της Εθνικής, θα είναι το βασικό ατού της στο πρώτο παιχνίδι των «παραθύρων» και συμπλήρωσε με βεβαιότητα ότι κάθε παίκτης θα δώσει το 100 τοις εκατό των δυνατοτήτων του σε ό,τι του ζητηθεί από το προπονητικό επιτελείο.

Είμαστε πιο έμπειροι απο τις προηγούμενες, παρόμοιες διαδικασίες προκριματικών αγώνων. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και τον δρόμο που έχουμε μπροστά μας.Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε στην Εθνική ομάδα και θέλουμε να βοηθήσουμε για να πετύχουμε δυο νίκες στο πρώτο “παράθυρο”. Τα περισσότερα παιδιά γνωριζόμαστε μεταξύ μας και προσαρμοζόμαστε άμεσα στις απαιτήσεις που υπάρχουν.

Περιμένουμε ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι. Οι Άγγλοι παίζουν αρκετά χρόνια μαζί, έχουν αυτοματισμούς, δύσκολη έδρα, θα είναι ανταγωνιστικοί και είμαστε προετοιμασμένοι για να παίξουμε με την σοβαρότητα που επιβάλλεται να έχουμε.
Ξέρουμε τι θα περιμένει κάθε παίκτης της Εθνικής από τον διπλανό του. Είναι βέβαιο ότι θα δώσουμε το εκατό τοις εκατό των δυνατοτήτων μας. Το βασικό στοχιείο μας θα είναι η ενέργεια στην άμυνα μας και απο εκεί θα αρχίσουμε το παιχνίδι.
Αν μας δώσει το παιχνίδι, την δυνατότητα αιφνιδιασμών και καλάθια από transition φάσεις, θα το εκμεταλλευτούμε, αλλά και στο “5 εναντίον 5”, έχουμε παίκτες να υποστηρίξουν την επίθεση μας.
Μπορεί η προετοιμασία να είναι πολύ σύντομη, αλλά σημασία έχει η νίκη, ανεξαρτήτως εμφάνισης. Προσωπικά, νιώθω καλά, είμαι υγιής και έτοιμος να βοηθήσω με όποιον τρόπο μου ζητηθεί”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.