Αγραβάνης: «Πρέπει να είμαστε «σκληροί» απέναντι στους Άγγλους» (vid)

O διεθνής πάουερ φόιργουορντ μιλά αποκλειστικά για τον σημερινό αγώνα Μ. Βρετανίας-Ελλάδας (20.30, NOVA).

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έχει βιώσει με την Εθνική μπάσκετ Ανδρών την διαδικασία των “παραθύρων” σε προηγούμενες προκριματικές φάσεις και γνωρίζει ότι ιδιαίτερα σε παιχνίδια πρεμιέρας, όπως το σημερινό με την Μεγάλη Βρετανία, στο Νιουκάστλ (20.30 NOVA) στην αφετηρία του δρόμου για την τελική φάση του Παγκοσμίου κυπέλλου 2023, το αποτέλεσμα πρέπει να είναι η νίκη, ανεξαρτήτως εμφάνισης.

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ τόνισε στις αποκλειστικές δηλώσεις του στην κάμερα της ΝΟVA, ότι οι περισσότεροι διεθνείς παίκτες αλληλογνωρίζονται αγωνιστικά και πρόβλημα ομοιογένειας δεν θα υπάρξει.

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Αγραβάνη:

Eίναι κίνητρο για εμάς που έχουμε έρθει στην Εθνική για να πετύχει τον στόχο της. Όλα τα παιδιά είναι διψασμένα για να συνεχίσουν την πειτυχημένη πορεία της Εθνικής στην διαδικασία των “παραθύρων” στα προκριματικά. Πρέπει να προσέξουμε το πρώτο παιχνίδι με την Αγγλία, σε μια δύσκολη έδρα, να τηρήσουμε το πλάνο μας, να παίξουμε με ενέργεια και να νικήσουμε.

Τα περισσότερα παιδιά έχουν παίξει μαζί πολλές φορές και στις ομάδες τους και στην Εθνική, οπότε, το πρόβλημα πιθανής έλλειψης ομοιογένειας, δεν το διαπίστωσα στην μικρή προετοιμασία που είχαμε. Για να νικήσεις ένα τέτοιο παιχνίδι, πρέπει να είσαι “σκληρός”, να παίξεις με ενέργεια, κυρίως στην άμυνα να ελέγξεις τον ρυθμό και στην επίθεση θα δούμε ποιοί παίκτες είναι σε καλύτερη ημέρα και μέσα από την ομαδικότητα μας, να πετύχουμε τους πόντους που χρειάζεται και να νικήσουμε.

Θα είναι λάθος να σκεφτούμε το δεύτερο παιχνίδι με τους Λευκορώσους. Σκεφτόμαστε μόνο την πρεμιέρα. Μας ενδιαφέρει το πρώτο παιχνίδι με τους Βρετανούς για να έχουμε καλή πρεμιέρα στα προκριματικά. Να είμαστε σοβαροί και να φτάσουμε στην πρώτη νίκη με αγωνιστική ασφάλεια”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.