Ζήσης: “Ήταν θέμα καρδιάς και θέλησης” (vid)

Ο νέος general manager της Εθνικής ομάδας και μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Ζήσης αναφέρθηκε στα καθήκοντα που έχει αναλάβει και το ρόλο του στη "Γαλανόλευκη", μιλώντας παράλληλα για την απόφαση του να υπηρετήσει την "Επίσημη Αγαπημένη" από διαφορετικό πόστο.

Ο νέος general manager της Εθνικής ομάδας και μεγάλη δόξα του ελληνικού μπάσκετ, Νίκος Ζήσης, αναφέρθηκε στα καθήκοντα που έχει αναλάβει και το ρόλο του στη “Γαλανόλευκη”, μιλώντας παράλληλα για την απόφαση του να υπηρετήσει την “Επίσημη Αγαπημένη” από διαφορετικό πόστο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Ζήσης:

Για το νέο του ρόλο:

«Αρχικά επειδή είναι η πρώτη φορά που ουσιαστικά τοποθετούμαι δημόσια από αυτό το ρόλο θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Βαγγέλης Λιόλιο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε να αναλάβω αυτό το ρόλο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Είναι σίγουρα κάτι καινούριο, αλλά από την πρώτη στιγμή που πάτησα το πόδι μου σε μέρα προπόνησης ένιωσα αμέσως οικεία. Γνωρίζω πολύ καλά τα παιδιά, έπαιξε ρόλο που ήμουν στην Ελλάδα δύο χρόνια και τους περισσότερους παίκτες έχω υπάρξει συμπαίκτης ή αντίπαλος. Ο ρόλος είναι ένας σύνδεσμος μεταξύ διοίκησης, προπονητή, παικτών και θέλω να βοηθήσω όσο το δυνατόν περισσότερο από την πλευρά μου, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στις υποχρεώσεις της».

Για τη θέση που ήταν κενή ουσιαστικά τα τελευταία χρόνια:

«Είναι κάτι καινούριο για όλους μας. Είναι μια θέση που δεν υπήρχε στην Εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια. Πρέπει να υπάρχει μια επικοινωνία όλο το χρόνο. Όλοι γνωρίζουμε πως οι υποχρεώσεις της Εθνικής Ομάδας είναι περισσότερες το καλοκαίρι, οπότε η επικοινωνία είναι πολύ σημαντική με όλα τα παιδιά, που απαρτίζουν την εθνική ομάδα στα παράθυρα και αργότερα όταν θα πλησιάζει το ευρωμπάσκετ. Είναι θέμα καρδιάς και θέλησης να βρίσκομαι εδώ εγώ προσωπικά. Έχω μια πολύ καλή επικοινωνία με τον Δήμο Ντικούδη που είναι πλέον εδώ και είμαστε πολύ χαρούμενοι που το έχουμε ζήσει αυτό εδώ μέσα».

Για τον Γιώργο Κολοκυθά:

«Ναι… Ο Γιώργος Κολοκυθάς ήταν μια σιωπηλή δύναμη στην ομάδα ένας άνθρωπος που έκανε πολλά πράγματα χωρίς να φαίνεται. Κάθε άνθρωπος το κάνει με τον δικό του τρόπο. Ήταν ένας άνθρωπος που βοηθούσε πολύ χωρίς πολλές φορές να νομίζεις ότι είναι καν εκεί».

Για την Εθνική Ομάδα που παρουσιάζεται στα παράθυρα και τις προκρίσεις που έχει πάρει:

«Αυτά τα παιδιά είναι διαφορετικά σε σχέση με το 2017, πριν από τέσσερα χρόνια. Νομίζω τότε θα ένιωθαν περισσότερο έξω από τα νερά τους και μια τεράστια τιμή. Και μπορεί να νιώθουν την ίδια τιμή, αλλά είναι πλέον έμπειροι, το έχουν ζήσει. Αυτό που βλέπω δύο μέρες τώρα είναι πως είναι πάντα έτοιμοι να δώσουν το 100% σε κάθε προπόνηση, ήρθαν έτοιμοι, συγκεντρωμένοι, να κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν και πρέπει να το ξανακάνουν.

Χρειαζόμαστε μια πρόκριση για το Παγκόσμιο του 2023 και όλοι αυτό θέλουμε να πετύχουμε. Από εκεί και πέρα είδαμε στο Προολυμπιακό Τουρνουά πως πέντε παίκτες της 12άδας που έφτασε ένα ημίχρονο από τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ήταν παιδιά που έπαιξαν στα παράθυρα. Οπότε η Εθνική Ομάδα είναι ενιαία. Σίγουρα υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλαίσιο προκριματικών αγώνων και διαφορετικοί παίκτες το καλοκαίρι, αλλά το είδαμε να εφαρμόζεται και πολλοί παίκτες βάσει συνθηκών και προβλημάτων μπορεί να είναι εν δυνάμει οι επόμενοι παίκτες του Παγκοσμίου ή του Ευρωμπάσκετ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.