Ούλμ-Άλμπα Βερολίνου 76-84: Πάτησε το «γκάζι» στην τρίτη περίοδο

Η Άλμπα Βερολίνου ήταν κακή στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης με την Ρατιοφάρμ Ούλμ αλλά της έφτανε ένα «μαγικό» τρίτο δεκάλεπτο για να πανηγυρίσει το «διπλό» (επιμέρους σκορ 28-8).

Η Άλμπα Βερολίνου βρέθηκε στα «σχοινιά» στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού με την Ούλμ, καθώς οι γηπεδούχοι του Γιάκα Λάκοβιτς ήταν εξαιρετικοί. Όμως στην τρίτη περίοδο, μόνο μία ομάδα βγήκε από τα αποδυτήρια της Ratiopharm Arena στο Ούλμ. Και αυτή δεν ήταν η γηπεδούχος. Οι πρωτευουσιάνοι με επιμέρους σκορ 28-8, έχτισαν διψήφια διαφορά και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω τους. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες του Άιτο Ρενέσες διαχειρίστηκαν άψογα την διαφορά και έφτασαν με σχετική άνεση στο «διπλό».

MVP ο Μαόντο Λο με 17 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ ενώ οι Φοντέκιο (11 πόντους), Έρικσον (10 πόντους) και Σίβα (10 πόντους) ήταν διακριθέντες. 9 πόντους και 9 ριμπάουντ η συγκομιδή του Λουκ Σίκμα.

Αυτή ήταν η 17η νίκη της Άλμπα στο γερμανικό πρωτάθλημα σε 19 ματς αλλά ακόμα η Λούντβινγκσμπουργκ προπορεύεται (19-1 ρεκόρ).

Στην Euroleague η γερμανική ομάδα έχει αποκλειστεί αλλά στα εναπομείναντα έξι ματς θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Επόμενη αποστολή την Πέμπτη (11/03) στο Λυών κόντρα στην Βιλερμπάν. Την Τρίτη (09/03) προέχει πάντως το παιχνίδι με την Όλντενμπουργκ για την BBL.

Τα δεκάλεπτα: 27-18, 46-38, 54-66, 76-84

Δείτε αναλυτικά τα στατιστικά της αναμέτρησης ΕΔΩ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.