Ντράζεν: 27 χρόνια μετά το μεγαλύτερο what if παραμένει

Ακριβώς πριν από 27 χρόνια ο Ντράζεν Πέτροβιτς έπεσε θύμα ενός τραγικού αυτοκινητιστικού δυστυχήματος και άφησε την τελευταία του πνοή σε ένα δρόμο της Γερμανίας.

Ακριβώς πριν από 27 χρόνια ο Ντράζεν Πέτροβιτς έπεσε θύμα ενός τραγικού αυτοκινητιστικού δυστυχήματος και άφησε την τελευταία του πνοή σε ένα δρόμο της Γερμανίας. Το νήμα της ζωής ενός από τους κορυφαίους Ευρωπαίους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών κόπηκε ξαφνικά μετά από μια σειρά συγκυριών. Είχε αφήσει την εθνική ομάδα της Κροατίας που προετοιμαζόταν για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κατόπιν άδειας για να πάει με δύο φίλες του για ένα διήμερο στο Μόναχο. Αλλά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του…

Πέρα από όλα τα υπόλοιπα, παραμένει αναπάντητο το μεγαλύτερο ίσως what if του ευρωπαϊκού μπάσκετ και αν ο Μότσαρτ θα απαντούσε θετικά στην μυθική πρόταση του Παναθηναϊκού. Είχε μείνει ελεύθερος από τους Νιου Τζέρσεϊ Νετς και σκεφτόταν τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, διχασμένος ανάμεσα στο αν θα έπαιζε σε κάποια άλλη ομάδα του ΝΒΑ απ΄  αυτές που του είχαν κάνει πρόταση ή θα επέστρεφε στην Ευρώπη για να αγωνιστεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Είχε μάλιστα στα χέρια του υπογεγραμμένο συμβόλαιο από τον Παύλο Γιαννακόπουλο ύψους 3 εκατομμυρίων δολαρίων για δύο χρόνια. Εάν ο Ντράζεν έλεγε ναι στον Παναθηναϊκό θα είχαμε την ευκαιρία να δούμε μαζί τους δύο μεγαλύτερους σκόρερ της εποχής αφού θα ήταν συμπαίκτης με τον Νίκο Γκάλη! Το μυστικό και την απόφαση του (αν είχε πάρει κάποια) δεν θα αποκαλυφθεί ποτέ. Στο βιβλίο του Αυστραλού δημοσιογράφου Τομ Σφερ με ελληνικό τίτλο Ντράζεν: Ρέκβιεμ που κυκλοφόρησε πρόσφατα στη χώρα από τις εκδόσεις mvpublications δεν είναι πάντως ξεκάθαρο τι ακριβώς θα έκανε και το ερώτημα μένει και εκεί αναπάντητο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.