Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στη δεύτερη κατηγορία του μπάσκετ γυναικών της Τουρκίας, μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα στην Μπόντρουμ και τη Μέρσιν, με την ομάδα της πρώτη να επικρατεί εκτός έδρας με 73-72.
Με το τελευταίο σφύριγμα, τα πνεύματα οξύνθηκαν και ακολούθησε γενικευμένη συμπλοκή ανάμεσα στις παίκτριες των δύο ομάδων.
Η ένταση ξεκίνησε όταν η Αμερικανίδα φόργουορντ της Μέρσιν, Άντζελ Τζάκσον, έσπρωξε τη Σεζέν Γιαβούζ της Μπόντρουμ.
Στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τη συμπαίκτριά της, η Γιαβούζ ενεπλάκη στην αντιπαράθεση, με τη Γιαγκμούρ Γιλντίζ να ανταποδίδει και το επεισόδιο να κλιμακώνεται.
Η Τζάκσον συνέχισε επιθετικά, ακόμη και όταν παίκτρια της Μπόντρουμ επιχείρησε να τη συγκρατήσει, με αποτέλεσμα η Γιαβούζ να χρειαστεί ιατρική βοήθεια. Η ένταση συνεχίστηκε όταν η Γιλντίζ πήδηξε στην πλάτη της Τζάκσον, ενώ στη συμπλοκή ενεπλάκη και η Σίγκμε Οζκουτλού, επιχειρώντας επίσης να επιτεθεί στην Αμερικανίδα παίκτρια.
Τελικά, με την παρέμβαση των αξιωματούχων, η κατάσταση εκτονώθηκε. Η ομάδα της Μέρσιν αποχώρησε από το παρκέ, ενώ παίκτρια της Μπόντρουμ δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες εντός αγωνιστικού χώρου.