Ύστερα από 29 χρόνια ο Ζοτς επιστρέφει στην Παρτίζαν

Τελικά το colpo grosso του καλοκαιριού δεν το έκανε κάποια ομάδα της Ευρωλίγκα αλλά η Παρτίζαν Βελιγραδίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα kourir η σέρβικη ομάδα έπεισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς όχι μόνο να επιστρέψει στους πάγκους μετά από μια σεζόν αγρανάπαυσης αλλά και να καθίσει στον ίδιο πάγκο όπου έκανε το προπονητικό του ντεμπούτο πίσω στο 1992!

Μετά από 29 ολόκληρα χρόνια λοιπόν ο Ζοτς επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του και τον σύλλογο που τον σύστησε ως προπονητή.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων έπαιξε ο πρόεδρος της Παρτίζαν Οστογια Μιχαϊλοβιτς αλλά και ο γενικός διευθυντής της ομάδας και παλαίμαχος διεθνής μπασκετμπολίστας Ζόραν Σάβιτς που κίνησαν τα νήματα τις τελευταίες μέρες και από τη στιγμή που ο Ζοτς έφυγε από την Αθήνα όπου βρισκόταν τις τελευταίες εβδομάδες και επέστρεψε στο Βελιγράδι!

Η Παρτίζαν έχει ως στόχο την επιστροφή στην Ευρωλίγκα αλλά την πρώτη του σεζόν ο Ομπράντοβιτς θα την κοουτσάρει στο Eurocup! Κάτι που σημαίνει ότι για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1996-97 και 24 ολόκληρα χρόνια ο Ομπράντοβιτς θα δουλέψει σε ομάδα που δεν παίζει στο Κύπελλο Πρωταθλητριών ή την Ευρωλίγκα!

Τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν την πρώτη του χρονιά στον πάγκο της Μπενετόν η οποία εκείνη την περίοδο αγωνίστηκε στο Σαπόρτα Καπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.