Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα: Απομένουν δυο εισιτήρια

Τέσσερις ομάδες διεκδικούν τα δυο εισιτήρια που έχουν απομείνει για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2022.

Τέσσερις ομάδες διεκδικούν τα δυο εισιτήρια που έχουν απομείνει για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2022. Συγκεκριμένα, οι Εσθονία και Βόρεια Μακεδονία από τον δεύτερο όμιλο και οι Δανία και Λιθουανία από τον τρίτο όμιλο, θα παλέψουν στην τελευταία αγωνιστική των “παραθύρων” για να κατακτήσουν τα τελευταία εισιτήρια. Η Εσθονία έχει μικρό προβάδισμα έναντι της Βόρειας Μακεδονίας, καθώς έχουν και το +9 της πρώτης αναμέτρησης των δυο ομάδων, οι οποίες θα παίξουν μεταξύ τους στην τελευταία αγωνιστική. Στην άλλη περίπτωση, οι Δανία και Λιθουανία θα λύσουν τις διαφορές τους στη μεταξύ τους αναμέτρηση, με τον νικητή να παίρνει το εισιτήριο για την τελική φάση. 

Στην τελική φάση της διοργάνωσης έχουν ήδη προκριθεί: Ελλάδα, Βοσνία, Κροατία, Ισραήλ, Σλοβενία, Ισπανία, Ουκρανία, Τσεχία, Γερμανία, Γεωργία, Ιταλία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Φινλανδία, Γαλλία, Μ. Βρετανία, Ουγγαρία, Πολωνία, Ολλανδία, Ρωσία, Σερβία και Τουρκία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.