Οι «πελαργοί» κάλεσαν και άλλους Έλληνες φιλάθλους να ταξιδέψουν στη Ρίγα, προκειμένου να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη στον ημιτελικό με την Τουρκία.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παράλληλα, ενημερώνουν τους Έλληνες φιλάθλους, οι οποίοι θέλουν να βρεθούν δίπλα στην «επίσημη αγαπημένη», για τις πτήσεις τσάρτερ που θα ξεκινήσουν από Θεσσαλονίκη και Αθήνα.
Αναλυτικά, αναφέρουν:
Οι «ΠΕΛΑΡΓΟΙ» που βρίσκονται ήδη στην Ρίγα της Λετονίας στο πλευρό της Εθνικής ομάδας μπάσκετ, περιμένοντας ενισχύσεις για τον ημιτελικό του EUROBASKET 2025 με την Τουρκία (Παρασκευή 12/9 ώρα 21.00).
Ήδη πτήσεις τσάρτερ έχουν προγραμματιστεί από την ΕΟΚ (Aπό Θεσσαλονίκη και Αθήνα) πληροφορίες Mentor Travel (τηλ. 2311821181)
Έλα κι εσύ στην παρέα των «ΠΕΛΑΡΓΩΝ» για να ενισχύσουμε την «Επίσημη αγαπημένη» από τις κερκίδες του γηπέδου.
Μπορείς να γίνεις και μέλος αν το επιθυμείς συμπληρώνοντας την φόρμα
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ