Σωτηρίου: «Ένα βήμα παραπάνω στο Ευρωμπάσκετ»

Η αρχηγός της Εθνικής Γυναικών οριοθετεί τον στόχο στο επικείμενο Ευρωμπάσκετ 2023.

Για την έκτη συμμετοχή της σε τελική φάση Ευρωμπάσκετ προετοιμάζεται η Κατερίνα Σωτηρίου και η αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μίλησε για την φετινή προσπάθεια τονίζοντας ότι το γεγονός πως η Εθνική Γυναικών βρίσκεται σε ένα ακόμη Ευρωμπάσκετ αποτελεί από μόνο του μεγάλη επιτυχία.

Οι δηλώσεις της αρχηγού της Εθνικής Γυναικών:

Το βήμα παραπάνω σε σχέση με το προηγούμενο Ευρωμπάσκετ είναι ο μεγάλος στόχος της Εθνικής Γυναικών στη φετινή διοργάνωση. «Είμαστε σε τελική φάση και είναι μια τεράστια επιτυχία. Όλες οι ομάδες είναι καλές, έχουν ανέβει και οι περισσότερες διαθέτουν και μια νατουλαριζέ αθλήτρια στη σύνθεσή τους. Όλα αυτά τα στοιχεία ανεβάζουν το επίπεδο. Για μας δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος, για μένα δεν υπάρχει στον όμιλό μας και κάποιο μεγαθήριο. Υπάρχει βέβαια η Ισπανία, αλλά δεν είναι η ομάδα των προηγούμενων χρόνων. Αυτό βέβαια δεν την κάνει λιγότερο καλή. Το θέμα για μένα είναι πως θα παρουσιαστούμε εμείς και πνευματικά και σωματικά. Και φυσικά πως αυτές τις μέρες θα βρούμε τρόπους να παρουσιαστούμε καλύτεροι. Στόχος μας στο Ευρωμπάσκετ είναι να πάμε ένα βήμα παραπάνω, δηλαδή πρόκριση στην επόμενη φάση».

«Για πολλοστή φορά είμαι στην Εθνική και είναι ιδιαίτερη αυτή η στιγμή γιατί βρίσκομαι στον δρόμο για την 6η μου συμμετοχή σε Ευρωμπάσκετ. Παρόλα αυτά ένιωθα την αγωνία να μπούμε στο γήπεδο και έναν ενθουσιασμό που φτάσαμε να ξεκινάμε προετοιμασία για μια ακόμα τελική φάση. Είναι μια γλυκιά προσμονή για ένα ακόμα Ευρωμπάσκετ, για μια ακόμα εμπειρία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.