Σπανού: “Το καλύτερο για να πετύχουμε το στόχο μας”

Η Ελλάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Eurobasket σύμφωνα με την Αρτέμιδα Σπανού με "σύμμαχο" τον κόσμο.

Η Ελλάδα μπορεί να πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Eurobasket σύμφωνα με την Αρτέμιδα Σπανού με “σύμμαχο” τον κόσμο.

«Αν πάρουμε και τις δύο νίκες σε αυτό το παράθυρο θα έχουμε ένα μεγάλο αβαντάζ και σίγουρα θα νιώθουμε όλοι πιο καλά όσον αφορά στην πρόκριση. Πρόκειται αναμφίβολα για δύο δύσκολα παιχνίδια, αλλά είναι σημαντικό ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και θέλουμε να πετύχουμε και τις δύο νίκες. Από την πλευρά μας θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό που μπορούμε για να καταφέρουμε τον στόχο μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η έμπειρη αθλήτρια για τα παιχνίδια με την Εσθονία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Αναφορικά με την Εσθονία, η Σπανού τόνισε: «Είναι μια ομάδα που μπορεί να μην διαθέτει αθλήτριες που παίζουν σε Ευρωλίγκα ή Eurocup, ωστόσο, έχει κερδίσει τη Μ.Βρετανία στο προηγούμενο παράθυρο. Οπότε είναι σίγουρα επικίνδυνη και πρέπει από την αρχή να μπούμε δυνατά και να δείξουμε ότι θέλουμε περισσότερο το παιχνίδι. Δεν υπάρχει εφησυχασμός για κανέναν αντίπαλο, πρέπει να θεωρούμε κάθε παιχνίδι σημαντικό και να μπαίνουμε στο παρκέ με την ίδια λογική».

Το κλειστό της Καλλιθέας στη Ρόδο θα είναι το “σπίτι” της Εθνικής ομάδας μπάσκετ γυναικών και η Σπανού ζήτησε τη στήριξη του κόσμου.

«Είναι ένα ωραίο γήπεδο…. Μακάρι να γεμίσουν οι εξέδρες, να μας υποστηρίξει ο κόσμος γιατί είναι ένα τεράστιο αβαντάζ οι φίλαθλοι. Το είδαμε και στην Ξάνθη πέρυσι πόσο μας είχαν υποστηρίξει. Το να παίζεις σε ένα γεμάτο γήπεδο και να ξέρεις ότι ο κόσμος σε στηρίζει είναι ένα ψυχολογικό αβαντάζ. Μας δίνει μια παραπάνω ώθηση», σχολίασε η Σπανού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.