O Σκαριόλο εισηγήθηκε την ιδιότητα του νατουραλιζέ στον Μπράουν

O Ιταλός τεχνικός βρήκε την κατάλληλη επιλογή στην θέση του πλει μέικερ της Εθνικής Ισπανίας, με την ένταξη του Αμερικάνου παίκτη.

Η κριτική που είχε δεχτεί ο τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας, Σέρτζιο Σκαριόλο για την εισήγηση του να παίξει ως νατουραλιζέ, ο Αμερικάνος Λορέντζο Μπράουν στην “φούριας ρόχας” ήταν έντονη πριν από το ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ, αλλά η δικαίωση ήρθε με την απόδοση του παίκτη σε όλη την διοργάνωση και ιδιαίτερα στον τελικό με την Γαλλία.

Ο Ιταλός προπονητής είχε εισηγηθεί στην ισπανική ομοσπονδία να κινούσε τις διαδικασίες για την έκδοση ισπανικού διαβατηρίου στον Μπράουν και υπήρχαν αντιδράσεις για την χρησιμοποίηση ξένου παίκτη στην ισπανική σχολή μπάσκετ που εκπροσωπόταν στην Εθνική ομάδα, μόνο από Ισπανούς παίκτες.

«Το να αποκτήσει ο Λορέντζο Μπράουν το ισπανικό διαβατήριο, ήταν ιδέα του Σκαριόλο. Πολλοί ήταν κατά αυτής της απόφασης, του ασκήθηκε έντονη κριτική, αλλά στο τέλος η κίνηση αυτή λειτούργησε στο 100%. Ο Λορέντζο έκανε το καλύτερο τουρνουά της καριέρας του και ανταπέδωσε στον προπονητή του την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Ο Σέρχιο έδειξε για άλλη μια φορά το εκπληκτικό του επίπεδο» δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ιταλού προπονητή της Βίρτους Μπολόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.