Σλοβενία: Η μητέρα του Ντόντσιτς θέλει να τον προστατεύσει

Η Μίριαμ Πότερμπιν ξεκαθάρισε πως θέλει να προστατέψει τον γιο της, από άτομα που τον περιτριγυρίζουν τα τελευταία χρόνια.

Όπως δήλωσε, αυτή δεν είναι μια καλή περίοδος για να μιλήσει για τα συγκεκριμένα άτομα και για τα κίνητρά τους, καθώς ο γιος της πρέπει να είναι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Παράλληλα, δήλωσε πως ορισμένοι προσπαθούν να τον εκμεταλλευτούν και πως στοχεύουν στην καριέρα του και την περιουσία του.

Χαρακτηριστικά, ο Πότερμπιν δήλωσε: «Όλα όσα γράφτηκαν έρχονται από ανθρώπους που περιτριγυρίζουν τον Λούκα την τελευταία διετία και θέλουν να έχουν πλήρη έλεγχο στη ζωή και την καριέρα του. Δε θέλω να βγάλω άπλυτα στη φόρα, ειδικά σε μια περίοδο που ο Λούκα πρέπει να είναι απόλυτα αφοσιωμένος στους αγώνες που έχει μπροστά του. Από τη στιγμή που γεννήθηκε το μόνο που με ένοιαζε ήταν να είναι χαρούμενος και να κυνηγά τα όνειρά του. Οι απειλές από ανθρώπους που θέλουν να εκμεταλλευτούν τον γιο μου, συμπεριλαμβανομένου και το να γράφουν τέτοια άρθρα αυτή την περίοδο, δε με επηρεάζουν. Πάντα θα προστατεύω τον γιο μου και δε θα παρεκκλίνω ποτέ από αυτό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.