Ιταλία: Ο Ντατόμε περιμένει τις μονομαχίες με τον Γιάννη

Ο Λουίτζι Ντατόμε τόνισε πως θα προσπαθήσει να κάνει τη ζωή δύσκολη στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ιταλίας με την Ελλάδα.

Ο Ιταλός παίκτης υπογράμμισε πως δύσκολα μπορεί κάποιος να σταματήσει τον Έλληνα παίκτη και πως θα είναι τιμή του, που θα τον αντιμετωπίσει. Παράλληλα, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη της Ιταλίας επί της Εσθονίας, στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Αρχικά, ο Ντατόμε δήλωσε: “Θα είναι τιμή μου να αντιμετωπίσω τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Είναι καλό ερώτημα το πώς θα τον σταματήσουμε. Πάντως θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να κάνουμε τη ζωή του δύσκολη. Η ελληνική ομάδα είναι πολύ δυνατή και θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι για να κερδίσουμε. Πέρα από τον Γιάννη έχουν κι άλλους καλούς παίκτες”.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη νίκη επί της Εσθονίας: “Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, αλλά το βάλαμε από την αρχή στο σωστό δρόμο και πήραμε τη νίκη. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν καταπληκτική και ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.