Νεστέροβιτς: “Η Ελλάδα είναι νούμερο 1 φαβορί”

Ο παλαίμαχος σέντερ και πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Σπερς μίλησε για την Εθνική μας ομάδα, τον Γιάννη Αντετοκούννμπο και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα θέματα.

Ο Ράσο Νεστέροβιτς είναι ένας άνθρωπος με τεράστια εμπειρία από το χώρο του μπάσκετ αφού έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στο ΝΒΑ και έχει κατακτήσει και τον τίτλο με τους Σαν Αντόνιο Σπερς ενώ έχει παίξει και στην χώρα μας με τις φανέλες του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού. Ο Σλοβένος μίλησε στο Mozzartsport για την Εθνική ομάδα της χώρας του, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα αλλά και τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Νίκολα Γιόκιτς και Λούκα Ντόντσιτς με όλα όσα είπε να παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

“Είμαστε δυνατοί, μην με παρεξηγείτε. Πιστεύω στην ποιότητά μας, αλλά ο κόσμος δεν γνωρίζει πόσο δυνατές ομάδες υπάρχουν εκεί έξω. Για μένα η Ελλάδα είναι νούμερο 1 φαβορί. Μετά έρχονται η Σερβία και Ισπανία, που είναι πάντα εκεί με ποιοτικούς παίκτες, αλλά και οι Ιταλοί που, αν πιάσουν καλή απόδοση, μπορούν να νικήσουν οποιονδήποτε.

Δεν θέλω να ξεχάσω και τη Γερμανία , διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα και παίξει στη χώρα της.

Είναι ξεχωριστοί παίκτες. Μπορεί να μη διαθέτουν την αθλητικότητα άλλων και να μην ταιριάζουν στο σύστημα, αλλά παίζουν με ιδιοφυές τρόπο στο παρκέ. Είναι μοναδικοί και για αυτό έχουν πετύχει.

Ολοένα και περισσότεροι Ευρωπαίοι κυριαρχούν στο ΝΒΑ. Απλά δείτε τι έχει κάνει ως τώρα ο Γιάννης. Μία μίξη του Ζάρκο Πάσπαλι και του Τόνι Κούκοτς.

Όλοι αυτοί οι παίκτες είναι ξεχωριστοί και θα πρέπει όλοι μας να είμαστε ευγνώμονες που θα έχουμε την ευκαιρία να τους παρακολουθήσουμε”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.