Πέσιτς: «Μίλος, έχω καλύτερα γκαρντ από σένα…»

Με συνέντευξη του σε Σερβικά μέσα, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς εξήγησε τους λόγους για τους οποίους «έκοψε» από την Εθνική τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Με συνέντευξη του σε Σερβικά μέσα, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς εξήγησε τους λόγους για τους οποίους «έκοψε» από την Εθνική τον Μίλος Τεόντοσιτς.
Ο Σέρβος τεχνικός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Telegraf» στάθηκε στους λόγους που δεν συνέχισε ο Μίλος Τεόντοσιτς στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας ενόψει των Προκριματικών και του Eurobasket.
«Είναι η πρώτη φορά που συνέβη στην καριέρα μου. Δεν πρόλαβα να ενημερώσω την ομάδα για την απόφαση και όλα τα portal έγραφαν για το κόψιμο του Τεόντοσιτς από την εθνική ομάδα. Φυσικά, μετά από αυτό, με κάλεσαν οι συνάδελφοί σας, τους οποίους γνωρίζω προσωπικά, συμπεριλαμβανομένων και αυτών που είναι νεότεροι. Ωστόσο, είμαι προπονητής της εθνικής ομάδας. Η δουλειά μου είναι να προπονώ την εθνική ομάδα και να διασφαλίζω την ηρεμία στην ομάδα για να συνεχίσουμε. απόφαση ήταν αμοιβαία. Η ομάδα ενημερώθηκε λίγο αργότερα. Έγινε μια πολύ καλή συζήτηση με τον Τεόντοσιτς. Η απόφασή μου δεν ήταν εύκολη και αφορά οποιονδήποτε παίκτης. Ίσως να ήταν λίγο έκπληκτος ο Μίλος, αλλά αυτό είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής και του αθλητισμού» ήταν τα λόγια του Πέσιτς, ο οποίος συνέχισε:

«Του είπα ευθέως ότι δεν μπορώ να του προσφέρω τον ρόλο και την θέση που είχε στην εθνική ομάδα και ότι στρεφόμαστε σε παίκτες οι οποίοι μπορούν να δώσουν περισσότερα αυτή τη στιγμή. Έγιναν πολλές συζητήσεις για το θέμα και του εξήγησα ότι για να συνεχίσει στην εθνική έπρεπε να έρχεται από τον πάγκο και να είναι δεύτερη επιλογή. Αυτό ήταν το σκεπτικό, αλλά δεν ήταν ποτέ παίκτης που ερχόταν από τον πάγκο. Και του είπα ειλικρινά ότι έχω καλύτερους παίκτες από αυτόν στη θέση των γκαρντ.»

Και κατέληξε: «Η ομάδα δεν αποτελείται από τους καλύτερους παίκτες, αλλά από αυτούς που δουλεύουν καλύτερα. Και όχι μόνο από έμπειρους αθλητές αλλά και από άπειρους. Αυτή είναι η απόφαση που έχει ληφθεί. Με ευχαρίστησε, τον ευχαρίστησα και και αυτό έγινε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.