Ελλάδα: Δεύτερο ισπανικό τεστ για την “επίσημη αγαπημένη”

Η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Ισπανία, στο δεύτερο φιλικό ματς των δυο ομάδων, μέσα σε λίγες ημέρες (20:30).

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα είναι η ρεβάνς της νίκης 86-70 του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο ΟΑΚΑ και εντάσσεται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δυο ομάδων για τους αγώνες των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, που ακολουθεί. Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στις 25 Αυγούστου τη Σερβία και στις 28 του ίδιου μήνα το Βέλγιο. Ο Δημήτρης Ιτούδης δεν πήρε στην αποστολή για τη Μαδρίτη τους Κώστα Σλούκα και Γιώργο Παπαγιάννη, οι οποίοι είναι τραυματίες, καθώς επίσης και τους Δημήτρη Μωραΐτη και Κωστή Γόντικα, για λόγους τακτικής.

Στην αποστολή της “επίσημης αγαπημένης” συμμετέχουν οι Νικ Καλάθης, Κώστας Παπανικολάου, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Δημήτρης Αγραβάνης, Λεωνίδας Κασελάκης, Λευτέρης Μποχωρίδης, Κώστας Αντετοκούνμπο, Μιχάλης Λούντζης, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτης Καλαϊτζάκης και Γιάννης Κουζέλογλου.

Από την ισπανική πλευρά, στη συγκεκριμένη αναμέτρηση αναμένεται να επιστρέψει ο Σέρχιο Γιουλ, ενώ την τελευταία στιγμή θα αποφασιστεί η συμμετοχή των Ουσμάν Γκαρούμπα και Αλμπέρτο Αμπάλδε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.