Ελλάδα: Πρώτη γεύση από την “επίσημη αγαπημένη”

Η Εθνική αντιμετωπίζει την Ισπανία στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, εν όψει του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (19:00).

Ο Δημήτρης Ιτούδης θα έχει την ευκαιρία να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι διεθνείς κόντρα σε ένα ισχυρό αντίπαλο. Ο Έλληνας ομοσπονδιακός τεχνικός δε θα έχει στη διάθεσή του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση τους Κώστα Σλούκα και Γιώργο Παπαγιάννη. Κανονικά στη διάθεση του Ιτούδη θα είναι οι ΝΒΑερς της εθνικής. Στο πλευρό της εθνικής ομάδας θα βρεθούν οι Έλληνες φίλαθλοι, καθώς πάνω από έντεκα χιλιάδες εισιτήρια έχουν ήδη διατεθεί για το συγκεκριμένο φιλικό.

Αναλυτικά, η αποστολή της εθνικής: Καλάθης, Μποχωρίδης, Λούντζης, Μωραΐτης, Ντόρσεϊ, Λαρεντζάκης, Καλαϊτζάκης, Παπανικολάου, Παπαπέτρου, Κασελάκης, Θ. Αντετοκούνμπο, Γ. Αντετοκούνμπο, Κουζέλογλου, Αγραβάνης, Γόντικας, Κ. Αντετοκούνμπο. Υπενθυμίζεται πως χθες αποχαιρέτησαν την προετοιμασία οι Α. Αντετοκούνμπο, Μαντζούκας, Νετζήπογλου, Τανούλης και Τσαλμπούρης.

Από την άλλη πλευρά, οι Ισπανοί θα παρουσιαστούν με 17 παίκτες στην αποστολή και αρκετά νέα πρόσωπα. Και οι “φούριας ρόχας” βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους. Η Ισπανία έχει το “πάνω χέρι” στις αναμετρήσεις των δυο ομάδων, καθώς μετράει 32 νίκες έναντι δώδεκα της Ελλάδας. Αυτή θα είναι η πρώτη αναμέτρηση των δυο ομάδων, μετά τον προημιτελικό του 2015 στη Λιλ της Γαλλίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.