Ελλάδα-Γαλλία 51-84: Τρίτη ήττα για την Εθνική Εφήβων, δεν ήταν στα κυβικά της

Η Εθνική Εφήβων ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο European Challenger του Τελ Αβίβ με 2 νίκες (Εσθονία, Πορτογαλία) και 3 ήττες (Λιθουανία, Ισραήλ, Γαλλία). Δεν μπόρεσε να κοντράρει στο τελευταίο της παιχνίδι τους «τρικολόρ».

Το συγκρότημα του Γιώργου Βλασσόπουλου θα επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από ένα European Challenger πλήρως κατατοπιστικό για το που βρισκόμαστε σε σχέση με τις άλλες χώρες στο εφηβικό επίπεδο.

Η Εθνική U18 τελείωσε το τουρνουά στο Τελ Αβίβ με 2 νίκες και 3 ήττες, αλλά δεν μπόρεσε να προβάλλει σθεναρή αντίσταση σε δυνατές ομάδες όπως η Γαλλία και η Λιθουανία (έχασε και από το Ισραήλ λίγο πιο δύσκολα).

Στο σημερινό (08/08) παιχνίδι οι Γάλλοι ήταν από την αρχή ως το φινάλε εξαιρετικοί με αποκορύφωμα την τέταρτη περίοδο, όπου η διαφορά πέρασε το φράγμα των 30 πόντων.

Πρώτος σκόρερ του παιχνιδιού ο παίκτης της Βιλερμπάν, Νταρίλ Άιρτον Ντουάλα (19 πόντους) με τον συμπαίκτη του στην ASVEL, Κιμάνι Χουίνσου να φτάνει κοντά στο double-double (8 πόντους, 13 ριμπάουντ).

Από ελληνική πλευράς, ο Αθανάσιος Μπαζίνας του Προμηθέα (15 πόντους) και ο Σωτήρης Οικονομόπουλος του Ολυμπιακού (12 πόντους) ήταν οι μοναδικοί με διψήφιο αριθμό πόντων. Κορυφαίος βάση Ranking ήταν πάντως ο Ευάγγελος Ζούγρης του Περιστερίου με 8 πόντους και 7 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 14-18, 29-42, 44-57, 51-84

Δείτε ΕΔΩ τα αναλυτικά στατιστικά της αναμέτρησης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.