«Ζοτς» κατά διαιτησίας και Μπάρτσα

Πρώτα είδε και μετά μίλησε για τη διαιτησία των αγώνων με την Μπαρτσελόνα ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς...

Πρώτα είδε και μετά μίλησε ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ακόμη και μετά την πρώτη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπαρτσελόνα στην Ισπανία, δε θέλησε να σχολιάσει την αντιμετώπιση της ομάδας του από τους διαιτητές, λέγοντας πως ήθελε πρώτα να παρακολουθήσει και το βίντεο. Τώρα, ο Σέρβος τεχνικός «απάντησε» για τα όσα συνέβησαν στους δύο προημιτελικούς όσον αφορά στα σφυρίγματα των ρέφερι, αλλά και στη συμπεριφορά των Καταλανών παραγόντων και δημοσιογράφων.

Παράλληλα όμως, μίλησε για το αυριανό τρίτο παιχνίδι, στο ΟΑΚΑ, εξηγώντας πως δε θεωρεί ότι το «τριφύλλι» έχει σημαντικό πλεονέκτημα λόγω του 1-1 και της έδρας, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού.
 
Τόσες ημέρες έχουν ακουστεί ουκ ολίγα στην Ισπανία, γι’ αυτό και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου πριν το ματς ο «Ζοτς» θέλησε να ανοίξει το στόμα του και να πει: «Το ξέρω ότι μίλησαν για την διαιτησία και ακόμα κάποιες εφημερίδες στην Ισπανία, είπαν ότι έκανα σχόλια για την διαιτησία, αλλά δεν είναι αλήθεια. Θα μιλήσω τώρα για πρώτη φορά. Πιστεύω ότι η Ευρωλίγκα είναι σημαντική οργάνωση και καλώ όποιον θέλει να δει τα δύο πρώτα παιχνίδια να δει τι έγινε. Εμείς θα πρέπει να μείνουμε αυτοσυγκεντρωμένοι και να παίξουμε πολύ σοβαρά. Και ελπίζω να τα δουν και να καταλάβουν πως ήταν η διαιτησία. Γιατί όλα όσα έλεγαν οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα είναι απλά προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα.

Το ξέρω πολύ καλά, όπως το γνωρίζουν και όλοι όσοι είναι στον χώρο του μπάσκετ» και συμπλήρωσε: «Σε κάθε παιχνίδι κάναμε μεγάλη ανάλυση για ότι μας αφορά. Όποιος θέλει ας δει τα δύο παιχνίδια για να καταλάβει τι έκανε η διαιτησία. Προσωπικά δεν θέλω να χάσω την ενέργεια μου μιλώντας για την διαιτησία. Θέλω να δω τους παίκτες μου να παραμένουν συγκεντρωμένοι, να παίξουμε καλύτερα από ότι στην Βαρκελώνη και αυτό είναι προτιμότερο να κάνουμε». Πάντως, εξήγησε ότι «βάσει της εμπειρίας που έχουμε ξέρουμε ότι είναι πιο σημαντικό να κρατήσουμε συγκεντρωμένους τους παίκτες μας. Η αλήθεια είναι πολύ απλή. Έχω πολλά μηνύματα στο κινητό μου ακόμα και από ανθρώπους από την Βαρκελώνη που μου έδιναν συγχαρητήρια λέγοντας μου ότι παίξαμε δύο εξαιρετικά παιχνίδια. Και αυτό με κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο. Επαναλαμβάνω και το κλείνω εδώ. Η Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετική ομάδα, διαθέτει μεγάλη ποιότητα και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για την κερδίσουμε».

«Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»
Ότι και να συνέβη ανήκει στο παρελθόν πάντως και το μέλλον βρίσκεται μπροστά με τους «πράσινους» να φιλοξενούν αύριο τους «μπλαουγκράνα» και να έχουν την ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Πως θα γίνει αυτό; «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Χθες είδαμε και το παιχνίδι της κόντρα στην Μανρέσα. Είναι φανερό ότι έχουν κάποια νέα πράγματα στο παιχνίδι τους. Το είδαμε χθες και είναι φυσιολογικό. Περιμένουμε να δούμε νέα πράγματα επιθετικά αλλά και αμυντικά. Χθες προσπάθησαν να παίξουν δύο νέες άμυνες, ένα εξ αυτών το είχαν δοκιμάσει και απέναντι μας στο δεύτερο παιχνίδι. Μάλιστα αν και ήταν σημαντικό το παιχνίδι τους κόντρα στην Μανρέσα, δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Ναβάρο, ενώ χρησιμοποιήθηκε μόνο για ένα ημίχρονο ο Άντερσον. Έχουμε τις πληροφορίες, είμαστε έτοιμοι και ξέρουμε ότι πρέπει να παίξουμε ακόμα καλύτερα».
 
Στο μεταξύ, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι «αμέσως μετά το δεύτερο παιχνίδι θα ήταν τεράστιο λάθος να πιστέψουν ότι επειδή έχουμε δύο παιχνίδια στο ΟΑΚΑ θα έχουμε και σημαντικό πλεονέκτημα. Αυτό το θεωρώ πολύ σημαντικό».
Την ίδια ώρα, η προετοιμασία του «τριφυλλιού» συνεχίζεται και ο Σέρβος κόουτς ελπίζει πως θα έχει στη διάθεση του και τον Αντώνη Φώτση: «Στην ομάδα, πλην του Φώτση που απουσίασε χθες λόγω ενός προβλήματος με το στομάχι του, όλοι είναι καλά. Ελπίζουμε πως σήμερα και αυτός θα προπονηθεί και θα παίξει αύριο».

Τέλος, ο Ομπράντοβιτς θέλησε να πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ στους οπαδούς μας που ήρθαν στο αεροδρόμιο μετά τον αγώνα με την Μπαρτσελονα και να στείλω ένα μήνυμα, γνωρίζοντας ότι έχουμε sold out. Θέλω να βοηθήσουν την ομάδα και να δείξουν σε όλη την Ευρώπη το πόσο ωραία ατμόσφαιρα έχει στο ΟΑΚΑ όταν γίνονται αγώνες μπάσκετ. Ότι αγαπάμε το μπάσκετ. Για αυτό θα ήθελα να είναι σωστή η ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.