Καλάθης: «Μπορώ καλύτερα»

Σίγουρος πως μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα στην συνέχεια, εμφανίστηκε ο Νικ Καλάθης.

Σίγουρος πως μπορεί να αποδώσει ακόμα καλύτερα στην συνέχεια, εμφανίστηκε ο Νικ Καλάθης. Ο διεθνής Έλληνας γκαρντ του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη των «πράσινων» μέσα στη Βαρκελώνη, επί της Μπαρτσελόνα, καθώς επίσης και στην προσωπική του απόδοση.

Αρχικά, ο Καλάθης τόνισε για τη μονομαχία του με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο: «Μπορεί να σούταρε με απόλυτη ευστοχία , αλλά είναι σπουδαίος παίκτης. Νομίζω ότι είναι από τους καλύτερους στην Ευρώπη και δουλειά μου είναι να του δυσκολεύω τα σουτ. Θα πάρει αρκετά σουτ, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου. Να του τα κάνω όσο πιο δύσκολα γίνονται. Αυτή είναι η δουλειά μου κι προσπαθώ να την κάνω όσο πιο καλά μπορώ. Το πιο δύσκολο είναι να τον κυνηγάς. Δεν κουράζεται ποτέ. Τρέχει συνεχόμενα και πρέπει να έχεις πάντα επαφή μαζί του. Το ξαναείπα είναι από τους καλύτερους παίκτες και είναι φανερό ότι προσπάθησα να είμαι κοντά του όλο το παιχνίδι. Αλλά με βοήθησαν πολύ και οι συμπαίκτες μου, μακριά από την μπάλα».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Κάναμε ένα μεγάλο παιχνίδι. Πήραμε το πλεονέκτημα έδρας, αλλά το σκορ είναι 1-1 και έχει συνέχεια. Πρέπει τώρα να κάνουμε την δουλειά μας στην έδρα μας. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να βγούμε να παίξουμε με την ίδια νοοτροπία, που κάναμε στα δύο παιχνίδια».

Επίσης, ο Καλάθης τόνισε για την εμπιστοσύνη του Ομπράντοβιτς προς το πρόσωπό του: «Ο προπονητής μου έδειξε ότι με εμπιστεύεται όταν με ξεκίνησε στον πρώτο αγώνα και πιστεύω ότι είναι σπουδαίο για κάθε παίκτη να έχει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς προπονητή και αυτός να τον ξεκινάει βασικό σε ένα τέτοιο τόσο μεγάλο παιχνίδι. Αυτό μου έδωσε μεγάλη αυτοπεποίθηση. Βγήκα στο γήπεδο και προσπάθησα να δώσω ενέργεια, δεν με ενδιέφερε να σκοράρω, προσπάθησα να μαρκάρω το Ναβάρο και να δώσω την μπάλα σωστά στον Ντρου ή στους ψηλούς όποτε χρειαζόταν. Είδα την ευκαιρία και μπήκα στο γήπεδο προσπαθώντας να βοηθήσω την ομάδα με κάθε τρόπο».

Τέλος, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι έπαιξα καλά, αλλά μπορώ ακόμα καλύτερα. Το καλύτερο για μένα είναι ότι δεν έκανα λάθη, πάσαρα σωστά, έσπρωξα την ομάδα στην επίθεση και έκανα αυτά που μου ζήτησε ο προπονητής μου. Το σημαντικότερο είναι ότι απέφυγα τα λάθη και αν συνεχίσω να παίζω έτσι όλα θα είναι μία χαρά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.