«Υπερήφανος για την ομάδα»

Απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη μέσα στη Βαρκελώνη δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μοιράζονας παράλληλα συγχαρητήρια.

Απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη μέσα στη Βαρκελώνη δήλωσε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μοιράζονας παράλληλα συγχαρητήρια στους «πράσινους». Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε ο στόχος του Παναθηναϊκού είναι να επιστρέψει στη Βαρκελώνη για να πάρει μέρος στο Final-4 και όχι για να αντιμετωπίσει και πάλι την Μπαρτσελόνα. Ο Ομπράντοβιτς μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Αρχικά, δήλωσε: «Είμαι πολύ περήφανος όπως έπαιξε η ομάδα και στα 80 λεπτά των δύο παιχνιδιών. Η άμυνα ήταν το κλειδί και ιδιαίτερα χθες στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν παίξαμε μόνο πολύ καλά, αλλά και πολύ έξυπνα. Έχουμε την τύχη και τις δυνατότητες να προκριθούμε. Συμφωνώ πως η Μπαρτσελόνα είναι το φαβορί, αλλά ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει στα ίσα την δόξα».

Για το χθεσινό ματς και ότι συμπλήρωσε 700 συμμετοχές: «Τα προσωπικά δεν έχουν σημασία. Σημασία έχει η επιτυχία της ομάδας. Το μεγαλύτερο κίνητρο είναι ότι βρίσκομαι 12 χρόνια στον πάγκο του Παναθηναϊκού και εισπράττω από τον κόσμο την αγάπη και την απολαμβάνω».

Για το αριστούργημα κοουτσαρίσματος: «Πάντοτε, ότι και να πει ο προπονητής αυτοί που εκτελούν τις εντολές είναι οι παίκτες, αρά το αριστούργημα πάει σε αυτούς και όχι σε εμένα».

Για το αμυντικό τρικ που έπαιξε στην Βαρκελώνη: «Τις τελευταίες μέρες έχω δει πάνω από 15 dvd με παιχνίδια της Μπαρτσελόνα και για τα επόμενα ματς πρέπει να δούμε και άλλες λεπτομέρειες. Κανένα παιχνίδι δεν είναι ίδιο. Είναι όλα δύσκολα, είτε γίνουν τρία είτε πέντε. Έχουμε μέρες μπροστά μας για να ξεκουραστούμε και να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας. Όλοι οι παίκτες είναι σπουδαίοι και απόδειξη ο Σάτο που τόσο καιρό δεν έπαιζε καλά».

Για τα επόμενα ματς: «Είναι πολύ σπουδαίο ότι θα παίξουμε δύο ματς στο ΟΑΚΑ, αλλά πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Θα δούμε τις λεπτομέρειες της πρώτης συνάντησης και μετά το επόμενο».

Για το αν η νίκη στη Βαρκελώνη είναι μεγαλύτερη από αυτή στην Μπολόνια: «Είναι πολύ μεγάλη επιτυχία και η εξαργύρωση της θα είναι αν κερδίσουμε τρεις φορές την Μπαρτσελόνα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στην Βαρκελώνη αρχές Μαΐου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.