Καϊμακόγλου: “Πατάμε delete…”

Ο Κώστας Καϊμακόγλου υποστήριξε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ξεχάσει την ήττα από την Μπαρτσελόνα

Ο Κώστας Καϊμακόγλου υποστήριξε ότι οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν ξεχάσει την ήττα από την Μπαρτσελόνα. “Εδώ που φτάσαμε, τα ξεχνάμε όλα και πάμε για το επόμενο…Πώς είναι όταν βλέπεις μια ταινία και τη σβήνεις από τον σκληρό δίσκο, έτσι ακριβώς πρέπει να καθαρίσουμε τα μυαλά μας και να πάμε για ένα δεύτερο επεισόδιο να τα δώσουμε όλα ακόμη πιο δυνατά και αν μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη» είπε ο Έλληνας φόργουορντ ενόψει του αγώνα της Πέμπτης.

Δήλωσε ακόμη:

Για την ήττα 83-82:
«Η αλήθεια είναι πως το χάνεις ένα πόντο και ειδικά να έχεις την ευκαιρία με ένα σουτ στο τέλος να κερδίσεις σε πονάει πιο πολύ. Ίσως εντός εισαγωγικών να ήταν καλύτερα να χάσεις με δέκα πόντους, γιατί τους βρίσκεις και πιο χαλαρούς. Αλλά νομίζω εφόσον δείξαμε ότι· μπορούμε και τους κοντράραμε στο πρώτο ματς που είναι και το πιο κρίσιμο νομίζω ότι θα έχουμε και πάλι την ευκαιρία. Οι παλαιότεροι οπωσδήποτε με την εμπειρία τους να είναι οι πρώτοι προς αυτή την κατεύθυνση και οι πιο νέοι με τον ενθουσιασμό και το μεγάλο κίνητρο και τη δίψα για να πάνε στο Final Four νομίζω πως είναι ένας καλό συνδυασμός για να καταφέρουμε να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί στο δεύτερο ματς».

Για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα:
«Η διαιτησία μπορεί να ήταν καλή, μπορεί και κακή. Εμείς όμως είμαστε Παναθηναϊκός και δεν μας ενδιαφέρουν αυτά, λάθη γίνονται.Και να έγιναν τα λάθη το ματς έφτασε στον πόντο οπότε πρέπει να δούμε τι δεν κάναμε εμείς καλά για να το διορθώσουμε. Εμείς θέλουμε να παίζουμε το δικό μας παιχνίδι και να κερδίζουμε μέσα από την προσπάθειας μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.