Ομπράντοβιτς: «Ήρθαμε για νίκη»

Έτοιμος θα παρουσιαστεί στο δεύτερο ματς ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Έτοιμος θα παρουσιαστεί στο δεύτερο ματς ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός υπογράμμισε πως οι παίκτες πρέπει να είναι σε θέση να παλέψουν για τη νίκη στην συγκεκριμένη αναμέτρηση με τη Μπαρτσελόνα.

Ο Ομπράντοβιτς δήλωσε: «Προσπαθήσαμε να κάνουμε ένα καλό μίτινγκ με τους παίκτες για τις λεπτομέρειες που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι. Μέσα σε 48 ώρες ξαναέχουμε ένα δύσκολο ματς. Όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι να ανταπεξέλθουν. Για να πάμε στο φάιναλ φορ θα πρέπει να κάνουμε τρία μεγάλα ματς και τρεις νίκες. Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες. Είπαμε πριν από το παιχνίδι ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να μην τους στείλουμε στην γραμμή του φάουλ. Έχουν ποιότητα οι παίκτες της Μπαρτσελόνα. Χθες ο Ναβάρο έβαλε 13 πόντους, αλλά πόσες φορές σούταρε».

Από την πλευρά του, ο Ντρου Νίκολας δήλωσε για το δεύτερο ματς με τους «μπλαουγκράνα»: «Το καλό είναι πως, παρόλο που θέλαμε πολύ να κερδίσουμε το πρώτο ματς και είχαμε την ευκαιρία να το κάνουμε, αποδείξαμε ότι σε αυτή τη σειρά θα γίνει μάχη. Δεν ξέρω σε πόσα ματς θα κριθεί η πρόκριση, αλλά θα γίνει μάχη. Πρέπει να κάνουμε την Μπαρτσελόνα να νιώσει άβολα. Ξέρουν πως θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να πάρουν τη νίκη. Μία φάση αν είχε εξελιχθεί διαφορετικά, θα μπορούσε το πρώτο ματς να έχει άλλη κατάληξη. Θα προσπαθήσουμε και πάλι πολύ την Πέμπτη. Κι αν την Τρίτη δώσαμε το 120%, την Πέμπτη θα δώσουμε το 125% ή όσο χρειαστεί για να πάρουμε τη νίκη πριν επιστρέψουμε στην Αθήνα. Πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με το ίδιο πάθος και να ξεκινήσουμε καλά στον αγώνα. Η Μπαρτσελόνα είναι μια ομάδα που ευνοείται πολύ όταν ξεκινά καλά στους αγώνες. Αν όμως βγούμε στο παρκέ με την ίδια ένταση, θα γίνει και πάλι μάχη».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.