Ζούρος: «Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια ομάδα»

Καμία ομάδα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως φαβορί του δεύτερου ομίλου σύμφωνα με τον Ηλία Ζούρο.

Καμία ομάδα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως φαβορί του δεύτερου ομίλου σύμφωνα με τον Ηλία Ζούρο. Ο τεχνικός της Ζαλγκίρις Κάουνας τόνισε πως δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις  και υποστήριξε πως Ρεάλ Μαδρίτης και Αναντολού Εφές είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες.

«Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις σε αυτή τη φάση της Euroleague. Σε τόσο υψηλού επιπέδου διοργανώσεις δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποια ομάδα. Στην κανονική περίοδο, κάθε παιχνίδι είναι μια “μάχη”. Ελπίζω να κερδίσουμε όσες περισσότερες γίνεται. Αυτό που θέλουμε είναι να βάλουμε το “εμείς” πάνω από το “εγώ” και σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε ό,τι καλύτερο», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Ζούρος και συνέχισε:

«Δεν θα ξεχωρίσω κάποια ομάδα ως φαβορί από τον όμιλο μας. Ξέρω, όμως, ότι Ρεάλ Μαδρίτης και Αναντολού Εφές είναι ένα βήμα μπροστά από τις υπόλοιπες ομάδες».

Για την δυναμικότητα των αντιπάλων είπε: «Οι αντίπαλοι μας είναι γνωστοί και ίσως διατηρήσουν την περσινή τους εικόνα. Εμείς, όμως, δεν θα είμαστε ίδιοι. Οι συγκρίσεις λοιπόν δεν πρέπει να γίνουν σύμφωνα με τις περσινές ομάδες, αλλά σύμφωνα με τις φετινές. Είναι αλήθεια πως οι περισσότερες ομάδες του ομίλου μας διατήρησαν τον προπονητή τους και το βασικό του κορμό. Εμείς από την άλλη θα δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα και θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο. Στόχος μας να χαλάσουμε τη χημεία των αντιπάλων μας».

Τέλος, για το αν η Αρμάνι έχει ισχυρό κίνητρο μιας και το Final 4 θα διεξαχθεί στο «σπίτι» της απάντησε: «Σίγουρα θα έχουν μεγάλο κίνητρο. Νομίζω το μεγαλύτερο από κάθε άλλη ομάδα αφού το Final 4 θα γίνει στην έδρα της. Αλλάξανε προπονητή και πολλούς παίκτες, είμαι σίγουρος, όμως, πως θα παρουσιάσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.