Λαβωμένος αλλά αήττητος

Ο Ολυμπιακός παρά τις απουσίες των Λο και Πέτγουεϊ, ψάχνει το 2/2 στο Top 16, απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο στο «Φόρουμ» του ιταλικού Βορρά (21:45).

Ο Ολυμπιακός παρά τις απουσίες των Λο και Πέτγουεϊ, ψάχνει το 2/2 στο Top 16, απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο στο «Φόρουμ» του ιταλικού Βορρά (21:45).

Στον απόηχο της απόκτησης του Ντεμάριο Μουν (αναμένεται απόψε στην Αθήνα) και με τον Μάρντι Κόλινς να ακολουθεί την υπόλοιπη αποστολή, οι πρωταθλητές Ευρώπης θέλουν να κάνουν το 12/12 στη φετινή Ευρωλίγκα αλλά κυρίως να γίνουν από την αρχή «αφεντικό» του ομίλου μετά τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ την πρώτη αγωνιστική.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Έισι Λο και Μπρεντ Πέτγουεϊ, απουσίες όμως που θα πρέπει να μάθει να ζει με αυτές, τουλάχιστον για τις επόμενες 90 περίπου ημέρες.

Στη διάθεσή του ωστόσο θα έχει τον νεοαποκτηθέντα Μάρντι Κόλινς, που δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο με τα «ερυθρόλευκα». Εκτός αποστολής πέραν των τραυματιών Αμερικανών, έμειναν οι Καββαδάς και Χριστοδούλου.

Η Μιλάνο προέρχεται από την ήττα στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό και σίγουρα μπροστά στο κοινό της (αναμένεται σχεδόν γεμάτο το «Φόρουμ») θέλει να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και να διεκδικήσει την πρώτη της νίκη σε έναν κατά γενική ομολογία δύσκολο όμιλο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.