Με φόρα και… φέτος

Να πραγματοποιήσει το κατάλληλο ξεκίνημα στο Τοp 16 θέλει ο Παναθηναϊκός, που κάνει «ποδαρικό» στο νέο έτος υποδεχόμενος την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (21:30, NS3).

Να πραγματοποιήσει το κατάλληλο ξεκίνημα στο Τοp 16 θέλει ο Παναθηναϊκός, που κάνει «ποδαρικό» στο νέο έτος υποδεχόμενος την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ (21:30, NS3).

Οι «πράσινοι» επιθυμούν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις με τις οποίες ολοκλήρωσαν τη χρονιά, με τη νίκη επί του Ολυμπιακού να φαίνεται πως έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είναι στην ευχάριστη θέση, να μην αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα απουσιών μετά από καιρό, αφού και ο τελευταίας χρονικά τραυματίας, Ρόκο Λένι Ούκιτς, έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε. Σημαντικό ρόλο άλλωστε, αναμένεται να παίξει και ο κόσμος που θα ανηφορίσει στο ΟΑΚΑ, που μάλλον θα είναι αρκετός.

Η Αρμάνι Μιλάνο έρχεται με φιλοδοξίες στην Αθήνα, παρόλο που δεν αποκλείεται να έχει ήδη φτάσει το «ταβάνι» της, με την πρόκρισή της στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Ενισχυμένη με τον Ντάνιελ Χάκετ, αλλά χωρίς τον τραυματία Σάμιουελς, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι θα παλέψει για το καλύτερο απέναντι στους πρωταθλητές Ελλάδας, ενώ δεν αποκλείεται να λείψει και ο Ντέιβιντ Μός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.