Σκαριόλο: «Μπορεί ο Παναθηναϊκός»

Αν και χρίζει φαβορί τη Μπαρτσελόνα, ο Σέρτζιο Σκαριόλο τονίζει πως ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδες πρόκρισης.

Αν και χρίζει φαβορί τη Μπαρτσελόνα, ο Σέρτζιο Σκαριόλο τονίζει πως ο Παναθηναϊκός έχει ελπίδες πρόκρισης. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας τόνισε πως οι «πράσινοι» μπορούν να αφήσουν εκτός συνέχειας την καταλανική ομάδα, ενώ συμπλήρωσε πως θα προτιμούσε κάποια άλλη ομάδα στον δρόμο της Μπαρτσελόνα προς το Final 4 της Βαρκελώνης. Ο Σκαριόλο μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το αν μπορεί να περάσει ο Παναθηναϊκός: «Φυσικά και ο Παναθηναϊκός μπορεί να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα, γιατί είναι μια πολύ καλή και ώριμη ομάδα που έχει μεγάλη εμπειρία από τέτοια παιχνίδια. Σίγουρα το έργο του στη Βαρκελώνη θα είναι δύσκολο και τα πράγματα θα ήταν τελείως διαφορετικά αν είχε το πλεονέκτημα αλλά είναι ένα ζευγάρι για το οποίο όλα είναι ανοικτά».

Για την αίσθηση που υπάρχει στην Βαρκελώνη για την κλήρωση: «Είναι δυο από τις πιο ταλαντούχες και ανταγωνιστικές ομάδες της Ευρώπης. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πως θα εμφανιστεί ο Παναθηναϊκός σε μια σειρά που δεν θα είναι το φαβορί, γιατί χωρίς αμφιβολία το προβάδισμα το έχει η Μπαρτσελόνα. Είναι μια ομάδα που από την αρχή της σεζόν όλοι θεωρούν ότι θα βρίσκεται στο FINAL 4 που διεξάγεται στο σπίτι της. Θεωρώ πάντως ότι στην Μπαρτσελόνα δεν είναι πολύ χαρούμενοι που θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό, όπως φυσικά και στον Παναθηναϊκό δεν θα ήθελαν να παίξουν με την πιο ανταγωνιστική ομάδα της διοργάνωσης».

Για τον Ομπράντοβιτς: «Δεν χρειάζεται να πω εγώ τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να καταφέρει να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα. Διαθέτει έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Ευρώπη που γνωρίζει πολύ καλά πώς να καταστρώνει τα σχέδια του για τέτοιους αγώνες. Νομίζω πως το πρώτο παιχνίδια είναι σημαντικό και όποιος καταφέρει να το κερδίσει θα έχει αποκτήσει ένα σημαντικό πλεονέκτημα αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Το μόνο σίγουρο είναι πως σε μια σειρά πέντε αγώνων όλα τα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά για τις ομάδες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας