Καϊμακόγλου: «Μπρέικ στη Βαρκελώνη»

Να κάνει το μπρέικ από το πρώτο κιόλας ματς με τη Μπαρτσελόνα θέλει από τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Να κάνει το μπρέικ από το πρώτο κιόλας ματς με τη Μπαρτσελόνα θέλει από τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Καϊμακόγλου. Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως οι «πράσινοι» μπορούν να αφήσουν εκτός final 4 την καταλανική ομάδα και τόνισε πως είναι αισιόδοξος για πρόκριση του «τριφυλλιού». Ο Καϊμακόγλου μίλησε στην εφημερίδα «Derby». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την εκτός έδρας επικράτηση επί της Μάλαγα: «Μπορεί να ήταν μια σχετικά εύκολη νίκη στο τέλος με βάση το σκορ αλλά ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι. Δυστυχώς είμαι πολλές ευκαιρίες να πάρουμε και την πρώτη θέση αλλά δεν τα καταφέραμε, αυτό που μετράει είναι δείξαμε χαρακτήρα πήραμε την νίκη και την πρόκριση αυτό δηλαδή που χρειαζόμασταν. Αυτό που μας βοήθησε πάρα πολύ στον αγώνα και το πιστεύω πάρα πολύ πως όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν είτε για ένα λεπτό είτε για 30 λεπτά δώσανε τον καλύτερό τους εαυτό δεν υστερήσαμε σε κανέναν τομέα του παιχνιδιού και ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο που βρήκαμε πολύ καλό ρυθμό στην άμυνα ήρθαν και κάποια σουτ στην επίθεση και έτσι κρίθηκε το παιχνίδι».

Για τις προσεχείς αναμετρήσεις με τη Μπαρτσελόνα: «Ξέρουμε όλοι την δυναμικότητα της Μπαρτσελόνα εδώ που έχουμε φτάσει πρέπει να σκεφτόμαστε ότι είναι τρεις νίκες πρέπει να έχουμε το υψηλότερο κίνητρο σε τέτοια ματς ειδικά όταν παίζεις με την τελευταία πρωταθλήτρια Ευρώπης και όπως είναι πλέον το σύστημα με τα δύο παιχνίδια έξω ίσως καμία φορά μπορεί να είναι καλύτερα να πηγαίνεις με μειονέκτημα έδρας γιατί μπορεί να κλέψεις κάποιο παιχνίδι και μετά να έχεις τύχη με το μέρος σου. Στα δύο πρώτα παιχνίδια πρέπει να προσπαθήσουμε πάρα πολύ να μπούμε δυνατά και άμα μπορέσουμε να κάνουμε το μπρέϊκ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.