Ζούρος: «Τιμή η Εθνική»

Ανοιχτός σε ενδεχόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδος, εμφανίστηκε ο Ηλίας Ζούρος.

Ανοιχτός σε ενδεχόμενη ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Εθνικής Ελλάδος, εμφανίστηκε ο Ηλίας Ζούρος. Ο Έλληνας κόουτς της Ζαλγκίρις Κάουνας αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ολυμπιακό για την τελευταία αγωνιστική του top 16 της Euroleague, ενώ μίλησε και για τη «μάχη» του Παναθηναϊκού στη Μάλαγα, απέναντι στην Ουνικάχα. Ο Ζούρος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την ενδεχόμενη παρουσία του στον πάγκο της «επίσημης αγαπημένης»: «Έχω μιλήσει αρκετά γι αυτό το θέμα και έχω ξαναπεί ότι είναι απόφαση που θα πάρει η ομοσπονδία. Δεν γνωρίζω αν γίνει κάτι αλλά θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Ακόμα πάντως δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι, χρειάζεται υπομονή. Εγώ από τη μεριά μου, αισθάνομαι τιμή αλλά αυτή τη στιγμή η δουλειά μου είναι στην ομάδα της Ζαλγκίρις και δεν έχω κάτι νεότερο».

Για την Ζαλγκίρις Κάουνας: «Δεν είναι καλό να ψάχνουμε δικαιολογίες αλλά αναλάβαμε την ομάδα δύο μέρες πριν από το πρώτο ματς της Ευρωλίγκα. Στο πρώτο παιχνίδι δούλευα με χαρτάκι για να μάθουμε τα συστήματα. Ήταν δύσκολο να βρούμε ρυθμό και ταύτιση στη φιλοσοφία τόσο γρήγορα. Η ομάδα είχε δύο χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα και τρία να κατακτήσει το κύπελλο, οπότε είναι πολύ σημαντικό να επιστρέψει στους τίτλους. Έχουμε κατακτήσει το κύπελλο και έχουμε άλλους δύο τίτλους να διεκδικήσουμε».

Για τον έτερο αγώνα του Η’ ομίλου του Τop 16 της Ευρωλίγκας (Βαλένθια-Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ): «Η Βαλένθια είναι καλή, σκληρή αμυντική ομάδα και η Φενέρ καλή επιθετική ομάδα. Το θέμα είναι ποιο στυλ θα επικρατήσει από τα δύο. Θα είναι ματς φωτιά και δεν νομίζω ότι κάποια από τις δύο ομάδες θα καθαρίσει εύκολα».

Για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα: «Για να έχει την τύχη στα χέρια του πρέπει να κερδίσει και όταν μπαίνει με αυτή τη λογική καταφέρνει αυτές τις αποστολές. Και να περάσει όμως, το θέμα είναι σε ποια θέση θα καταλήξει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.