Ομπράντοβιτς: «Νίκη για πρόκριση»

Ως τελικό χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ουνικάχα Μάλαγα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ως τελικό χαρακτήρισε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Ουνικάχα Μάλαγα ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως το ότι η ισπανική ομάδα παρουσιάζεται αδιάφορη, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνο, καθώς δε θα έχουν άγχος για την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Μόνο τη νίκη θέλει και ο Κώστας Τσαρτσαρής, ο οποίος αναφέρθηκε στην κρισιμότητα της αναμέτρησης.

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα του «τριφυλλιού»: «Ξέρουμε ότι η νίκη είναι απαραίτητη, αν θέλουμε να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση. Έχουμε έναν μεγάλο στόχο μπροστά μας. Ο αγώνας απέναντι την Ουνικάχα Μάλαγα είναι ένας «τελικός» για εμάς. Απαιτείται συγκέντρωση για 40 λεπτά. Αυτό είναι το κλειδί. Ξέρουμε πώς πρέπει να παίξουμε. Η Ουνικάχα θα παρουσιαστεί διαφορετική σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου, αφού θα έχει κάποιους παίκτες στη σύνθεσή της που απουσίαζαν στο ΟΑΚΑ. Έτσι ή αλλιώς όμως, είναι ομάδα που έχει ποιότητα. Το γεγονός ότι δεν ενδιαφέρεται για το αποτέλεσμα, δεν έχει σημασία, καθώς πιστεύω ότι και πάλι οι αντίπαλοί μας θα προσπαθήσουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό, παίζοντας το τελευταίο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι μπροστά στο κοινό τους».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσαρτσαρής τόνισε: «Χρειαζόμαστε τη νίκη, προκειμένου να προχωρήσουμε στην Ευρωλίγκα. Καταφέραμε να έρθουμε σε λίγο δύσκολη θέση μετά την ήττα από τη Λιέτουβος Ρίτας, αλλά έχουμε μία ακόμη ευκαιρία. Το μόνο που υπάρχει στο μυαλό μας είναι να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα από την Ουνικάχα Μάλαγα, γνωρίζοντας ότι δεν θα είναι ένα εύκολο παιχνίδι. Δεν σκεφτόμαστε τον άλλον αγώνα του ομίλου, ούτε τους συνδυασμούς, ούτε τίποτα. Το μόνο που θέλουμε είναι να νικήσουμε στην Ισπανία, απέναντι σε μια ομάδα που παραταχθεί με πληρέστερο ρόστερ σε σχέση με αυτό με το οποίο παρατάχθηκε στον αγώνα του πρώτου γύρου. Απέναντι σε μια δυνατή ομάδα, που θα έχει και ένα γεμάτο γήπεδο στο πλευρό της».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.