Καζλάουσκας: «Δεν το σκέφτηκα πολύ»

Ικανοποιημένος με τη νέα σελίδα της καριέρα του, εμφανίστηκε ο Γιόνας Καζλάουσκας.

Ικανοποιημένος με τη νέα σελίδα της καριέρα του, εμφανίστηκε ο Γιόνας Καζλάουσκας. Ο Λιθουανός τεχνικός ανέλαβε και επίσημα τα νέα του καθήκοντα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και τόνισε πως θα χρειαστεί σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψει η ρωσική ομάδα σε υψηλό στάνταρ.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος τόνισε αρχικά: «Οι πρώτες συζητήσεις με την ΤΣΣΚΑ είχαν γίνει το φθινόπωρο, πριν την παραίτηση του Βουγιόσεβιτς. Όταν μου έγινε συγκεκριμένη πρόταση, δεν το σκέφτηκα και απάντησα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι σπουδαία ομάδα και δεν έχουν πολλοί προπονητές την ευκαιρία να δουλέψουν σε έναν τέτοιο σύλλογο. Για κάθε προπονητή είναι πολύ σημαντικό να έχει τη δυνατότητα να εργαστεί σε μία ομάδα ικανή να κατακτήσει τίτλους σε πολύ υψηλό επίπεδο. Χαίρομαι, λοιπόν, που έχω τώρα αυτή την ευκαιρία».

Στην συνέχεια, ο 57χρονος κόουτς συμπλήρωσε: «Παράλληλα, η συνεργασία μας δεν θα διαρκέσει λίγους μήνες, αλλά για μεγαλύτερο διάστημα. Σίγουρα η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έχει περάσει καλύτερες στιγμές, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι η τωρινή κρίση θα είναι προσωρινό φαινόμενο. Για αυτή την ομάδα μοναδικός στόχος είναι η κορυφή σε κάθε διοργάνωση που συμμετέχει. Έτσι και φέτος θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα Ρωσίας και τη Λίγκα της Βαλτικής».

Τέλος, ο Καζλάουσκας συμπλήρωσε: «Κάποιοι δημοσιογράφοι με προειδοποίησαν πως κάποια πράγματα δεν λειτουργούν με τον καλύτερο τρόπο στην ΤΣΣΚΑ. Οι παίκτες πάντως έδειξαν από την πρώτη προπόνηση μεγάλη διάθεση να δουλέψουν σκληρά. Φυσικά έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.