“Δίδαγμα…”

Δίδαγμα ήταν η νίκη επί της Φενέρ για τον Ολυμπιακό, όπως είπε ο Ίβκοβιτς. Σπάχια: "Δε μπορώ να καταλάβω".

Δίδαγμα ήταν η συγκεκριμένη νίκη επί της Φενέρ για τον Ολυμπιακό, όπως είπε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος θέλησε να την αφιερώσει σε δύο ανθρώπους, τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και τον γιο του.

Χαρούμενος και ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο κόουτς των «ερυθρολεύκων» αμέσως μετά το ματς στο «Σινάν Ερντέμ» . δεν παρέλειψε όμως να κάνει την αφιέρωση του: «Θέλω να αφιερώσω αυτή τη νίκη σε δυο ανθρώπους. Ο ένας είναι ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος που χειρουργήθηκε και ο δεύτερος είναι ο γιος μου Παύλος που σήμερα έγινε 16 χρονών». Από εκεί και πέρα ασχολήθηκε με τα του παιχνιδιού. «Γενικά ήταν ένα πολύ σκληρό παιχνίδι με πολλές αλλαγές σ’ όλη την διάρκεια. Το σημερινό ματς μοιάζει με το πρώτο παιχνίδι των δυο ομάδων στο Τοπ-16. Στον Πειραιά χάσαμε με 13 στο τελευταίο δεκάλεπτο και σήμερα κερδίσαμε με 16», τόνισε.

Μίλησε όμως και για έλλειψη συγκέντρωσης από την πλευρά των παικτών του στο τρίτο δεκάλεπτο, αλλά και για τον τρόπο που αντέδρασαν μετά. «Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, όταν  η Φενέρ έπαιξε σπουδαία άμυνα, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και σταματήσαμε να ελέγχουμε το παιχνίδι μου. Η ομάδα μου παρά τα τόσα προβλήματα έδειξε πως παίζεται το ομαδικό μπάσκετ. Οι ψηλοί μας κέρδισαν σήμερα το παιχνίδι. Ο Νεστέροβιτς, ο Μαυροκεφαλίδης και ο Έρτσεγκ ήταν σπουδαίοι. Στο -12 είπα στους παίκτες  μου ότι αν θέλουν να κερδίσουν τώρα πρέπει να δώσουν μάχη. Παίξαμε σπουδαία άμυνα, αρχίσαμε να επικοινωνούμε κι αυτό ήταν».

Σπάχια: “Δε μπορώ να καταλάβω”
Από την πλευρά του, ο Νέβεν Σπάχια τόνισε: «Κάναμε πολλά λάθη και αυτός ήταν ο λόγος που χάσαμε. Είναι πολύ δύσκολο να καταλάβω τι έγινε. Όλη τη χρονιά δεν έχουμε ξαναπαίξει τόσο κακό δεκάλεπτο όσο το τελευταίο. Θα πρέπει να αναλύσω το παιχνίδι για να δω τι έγινε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.