Ανακοίνωσε Πάργκο η ΤΣΣΚΑ

Με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Τζέρεμι Πάργκο όπως ανακοίνωσε η ρωσική ομάδα.

Με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Τζέρεμι Πάργκο όπως ανακοίνωσε η ρωσική ομάδα. Ο 27χρονος γκαρντ, ο οποίος είχε προταθεί σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, συμφώνησε σε όλους με τους Μοσχοβίτες και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Ο Πάργκο την τελευταία διετία αγωνίστηκε στο ΝΒΑ με τους Γκρίζλις, τους Καβαλίερς και τους Κλίπερς χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει με την απόδοση του. Συνολικά σε 83 παιχνίδι που αγωνίστηκε είχε 4,7 πόντους, 1,8 ασίστ και 1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ, Έτορε Μεσίνα κατά την παρουσίαση του Πάργκο δήλωσε: «Είμαι πολύ ικανοποιημένος που τον αποκτήσαμε. Τα τελευταία χρόνια έχει δείξει την αξία του στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Σίγουρα θα μας βοηθήσει με τις ηγετικές του ικανότητες και τη δυνατότητά του να παίζει πικ εν ρολ. Είμαι σίγουρος πως θα αποτελέσει καλή προσθήκη».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος των Μοσχοβιτών ανέφερε: Για μας ήταν σημαντικό να ενισχυθούμε στη θέση του πόιντ γκαρντ. Πιστεύουμε πως ο Πάργκο ήταν ό,τι καλύτερο υπήρχε στην αγορά. Χαίρομαι που αποφάσισε να έρθει στην ΤΣΣΚΑ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.