Ιβάνοβιτς: «Δύσκολη αποστολή στο ΟΑΚΑ»

Σίγουρος πως η Κάχα Λαμποράλ θα έχει δυσκολότερο έργο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Σίγουρος πως η Κάχα Λαμποράλ θα έχει δυσκολότερο έργο στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, εμφανίστηκε ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας τόνισε πως η ομάδα του θέλει τη νίκη για να κάνει το σημαντικό βήμα πρόκριση στην επόμενη φάση της Euroleague, ενώ συμπλήρωσε πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση θα κρίνει την πρωτιά του Ε ομίλου.

Αρχικά, ο Ιβάνοβιτς τόνισε ενόψει της αναμέτρησης με τους «πράσινους»: «Μετά από το παιχνίδι αυτό θα ξέρουμε αν διεκδικούμε την πρώτη ή τη δεύτερη θέση στον όμιλο. Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη. Ο Παναθηναϊκός θα εμφανιστεί καλύτερος στην έδρα του, θα παίξει πιο δυνατά στην άμυνα και θα έχει καλύτερα ποσοστά ευστοχίας. Θα πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα, να μη δεχτούμε περισσότερους από 70 πόντους. Αν τα καταφέρουμε, θα έχουμε ελπίδες να νικήσουμε. Πρέπει να έχουμε καλύτερη απόδοση από ό,τι στη Βιτόρια. Αν σε παιχνίδια τέτοιου επιπέδου δεν παίξεις δυνατά, δεν μπορείς να κερδίσεις».

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Η ψυχολογία μας είναι καλή. Αυτό που μας λείπει είναι το πάθος και ο χαρακτήρας στα κρίσιμα σημεία ενός αγώνα, στοιχεία που τα προηγούμενα χρόνια πάντα τα είχαμε. Ελπίζω να τα παρουσιάσουμε κόντρα στον Παναθηναϊκό, γιατί διαφορετικά θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσουμε».

Επίσης, υπογράμμισε: «Οι εξετάσεις που του έγιναν δεν έδειξαν κάτι σοβαρό. Έχει απλώς μία κάκωση στον αστράγαλο. Δεν έχει προπονηθεί από το Σάββατο, αλλά ελπίζω να το κάνει σήμερα ή να είναι έτοιμος για το ματς. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ και δεν σκέφτομαι να φύγω. Αν αποτύχω θα πρέπει να φύγω, αλλά θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.